![]() |
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Filmul asta va lasa de dorit ..
Vetzi vrea mai mult :) E doar asa ... de teasing ... :D :D :D dupa cum v-am obisnuit :D comming soon .... ceva .. mai ... satisfacator :D inca se lucreaza .. si dureaza :) asta e asa ca sa va faceti o idee |
cu ce cartof ati filmat ? santose tu esti inculpatu ?
in rest :evil: |
Re:
Quote:
te-a facut curios filmul ? il vrei la o calitate mai buna si .. mai lung / mare ?! |
Re:
Quote:
|
hai pune si continuarea ca nu suntem pe ratie acu ....
|
teasing :)
\"raluca\" ... tu parca prinsesei ideea .. ce naiba ?! |
mi-am dat seama si eu de efectu ghost si ca nu este de la camera ...dar rezolutia si in zoom camera aia in film se transf in cartof ....ai ca stii si tu ... baga restu :!:
|
Re:
Quote:
|
hmm .. asta e GT`ul care a aparut in supercar nuh ? ...
|
:twisted: :twisted: normal ca a pus efect de \"GHOST\" :oops: :twisted: :twisted: :twisted:
glumeam....marfa filmuletzul(VREM VARIANTA FULL OPTION + piele :D ) felicitari MR ! :wink: |
mai , efectul se cheama GHOSTING .. .
:) asta asa ... just 4 the record , programelu asta cu care le fac , mai are MULTE ... chestii ... surprize :D mult mai performant decat celelalte .. se munceste de 3 ori mai greu decat in ulead .. si mai mult , si tot asa , sper ca si rezulatul sa fie de 3 ori mai apreciat ! va salut |
2 masini frumoase si POTENTE!
Felicitari proprietarilor! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning