Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Unde reclami un gabor ? (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/962-reclami-gabor.html)

RoSonic 29-04-04 18:56

ca idee, ce zice in codul rutier:

Art. 105. - (1) Împotriva procesului-verbal de constatare a contraventiei si, dupa caz, a actului prin care s-a dispus una dintre sanctiunile contraventionale complementare prevazute la art. 88 alin. (1) se poate depune plângere, în termen de 15 zile de la comunicare, la sediul unitatii de politie din care face parte agentul constatator.

(2) Plângerea suspenda executarea amenzilor si a sanctiunilor contraventionale complementare, de la data înregistrarii acesteia la unitatea de politie din care face parte agentul constatator.

(3) Plângerea, împreuna cu dosarul cauzei, se trimite de îndata instantei de judecata pe raza careia a fost savârsita fapta.

(4) Instanta învestita cu solutionarea cauzei dispune asupra legalitatii si sanctiunile contraventionale complementare administrative.

Art. 106. - (1) Hotarârea pronuntata în prima instanta este supusa recursului.

(2) Recursul, împreuna cu actele care au stat la baza hotârârii, se depune la instanta a carei hotarâre se ataca,în termen de 15 zile de la comunicare.

(3) Judecata se face de urgenta, cu citarea partilor, iar hotarârea tribunalului este definitiva si irevocabila.

ZUZG7 13-05-04 19:28

Auziti sfat primit ieri de la un pingiun : \" domnu si ca un sfat prietenesc - lasati-o mai moale cu herastraul \" :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: am ramas prost - am fost doar de 2 ori prin H - sfatul asta a venit dupa ce m-a descusut unde lucrez ce fac etc .
Cu pinguinul ala de mi-a luat carnetu am vb cu un avocat sa vad ce fac ( el mi-a zis ca am sanse de cistig avind in vedereca astia din candiano mi-au inapoiat talonu fara scandal ) .

Hondarul 13-05-04 20:57

Cam orice masina mai facuta este asociata cu Herastrau... :evil: :evil: :evil:

ZUZG7 13-05-04 21:06

Ok , hondarule daca tu zici ca masina mea e orice masina asta e :evil: :evil: :evil:

Hondarul 14-05-04 12:30

Reluam pentru domnia dvs...

Orice masina mai facuta = orice masin modificata, cu tuninning, etc...

Daca imi aduc bine aminte, ai multe chestii pe ea, de la folie pana la eleronul acela meserias. Ai dreptate, scuze, mii de scuze... Masina ta este unica !!!!!!!!!!!!!!!!!!

De ce ti se pare asa anormal sa iti zica garda de H cand tu ai masina de curse ??? Ma rog, aspectul... si sunetul...

Ce naiba mah, chair te-ai suparat ??? :lol: :lol: :lol:

zip 28-05-04 17:10

eu itzi recomand un avocat bun :wink: ... :drunk: hac...parerea mea

Ghost 09-06-04 08:11

Ghost

Mdea....mai intra si u si zine ce ai facut....ca suntem tare curiosi daca l-ai infundat pe \"cap de creta\"(pinguin)..... :? :? :? :? :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock:

WhiteRaven 22-10-06 15:46

Re: Unde reclami un gabor ?

Vechi ca naiba topicul, dar.. sunt curios care e finalul? cum s-a terminat treaba.. sa vedem cum reclami un gabor??

liwiu_evo 07-04-07 21:22

degeaba, orice ai face. se acopera unul pe altul... dar e o idee sa ii faci reclamatii sa se sature. o alta idee e sa apari la tv astfel li se taie creanga...

Tuning-galati 08-04-07 15:36

O alta idee si mai buna zic eu in legatura cu abuzurile lor....sunt mai multe chestii cu care poti sa le dai peste nas. Un proces verbal facut de ei dk tu nu semnezi, si nu are martor nu e valabil sau poti face plangere, asta dk nu se constata nulitate absoluta din oficiu.
Un proces verbal e nul daca :
-lipseste semnatura agentului constatator
-lipseste descrierea faptei
-numele agentului constatator
-locul savarsirii faptei

andy79 02-05-07 13:56

Topicu ii vechi da' sa va spun cum am procedat eu...
Am trecut pe VERDE la intersectia Privighetorilor cu DN 1, dupa mine mai trec 4 masini, si domnu' politist dupa vreo 10 min de gandire zice ca am trecut pe ROSU!!!!!??? Citez: "P: Prezentati-mi actele! Eu: Cu ce am gresit? P: Nu stiu inca, sa ma consult cu colegul...."
A urmat cearta de rigoare dupa care cap de creta scrie procesul verbal pe care scriu eu "Nu recunosc acuzatiile aduse pe motiv ca...." si semnez. E drept ca aveam si 2 martori.
Am depus "Plangere" la Politie (Udristei) care a mers mai departe in instanta (Judecatoria Sector 4 - nus de ce 4 si nu 2 unde stau eu???, dar asta e alta chestie) si dupa aproape 3 luni, trei infatisari si multe acte pentru prelungirea dovezii...AM CASTIGAT procesul...care a durat...5 min :) :).

PYT 03-05-07 12:29

nu-i asta problema, k exista destule cazuri in care s-a castigat cu contestatiile, treaba nasoala e k in alea 3 luni te-au pus pe nenumarate drumuri si ti-au consumat nervii, iar pe deasupra politistul ala sigur n-o sa pateasca nimic...

esso2007 05-05-07 22:49

Macar are satisfactia ca i-a frecat si politistului menta.Sa vezi ce morcov le intra purtatorilor de chipiu cand se afla in sala de judecata.

maffiaxxl 24-01-09 18:28

Quote:

Originally Posted by ZUZG7 (Post 35800)
Mi se apleaca pe zi ce trece mai mult cind vad un \" pinguin \" .
Prologul : eu am folie omologata 3M avind in aceasta vedere un certificat de omologare + adresa de la POLITIE citez \" se permite punerea in circulatie a autoturismelor echipate cu folie 3M pe drumurile publice \" .
Intimplare : ma opreste pinguinul astazi si imi cere actele . I le inminez dupa care urmeaza pledoaria : de ce nu ati acordat prioritate la pietoni? Am ramas prostit - nu era picior de pieton pe linga mine ci unul care trecuse axul drumului de ceva timp . In fine vede ca nu are cum sa ma prinda asa se ia imediat de folie . \"DOM'le stiti ca nu aveti voie \" ? Incerc sa ii explic , sa ii arat omologarea - nici nu a vrut sa se uite . Rupe talonul masini ( talonul are 3 pagini din care ultima anexa ) si imi inmineaza anexa pt care taie dovada dar fara proces verbal .
Sfatuiti-ma si pe mine : cum naiba sa procedez cu maimuta asta ? Unde pot sa il reclam ? Sa il dau in judecata ? Ce naiba sa fac cu el ? Daca stiti cumva cui sa ma adresez indrumati-va .
Am uitat sa va spun ca am mai patit-o odata la fel dupa care m-am dus in candiano popescu si mi-a fost inapoiat fara probleme certificatul ( bine atunci mergeam si fara numar pe fata deci a avut de ce sa se ia ) .
In concluzie ii f_t le dau la m__e sa ii calc in picioare de la_agii ca nu mai suport .
Nu vreau sa ma intelegi gresit dar am fost si eu de 2-3 ori in H si deodata am inceput sa fiu tras pe dreapta de parca as fi nu stiu ce infractor .
P.S Scuze da nu am stiut unde in alta parte sa pun topicul .

Melléklet:
Urmare scrisorii dumneavoastra va comunicam ca in Ordinul ministrului transporturilor, constructiilor si turismului nr. 2132/2005 pentru aprobarea Reglementarilor privind omologarea individuala, eliberarea cartii de identitate si certificarea autenticitatii vehiculelor - RNTR 7, sunt specificate conditiile de vizibilitate pe care trebuie sa le indeplineasca un autovehicul ce circula pe drumurile publice din Romania si anume:
- autovehicule trebuie echipate cu geamuri ce sunt omologate conform Regulamentului nr.43 CEE-ONU sau in conformitate cu Directiva 92/22 CEE cu modificarile ulterioare, avand transparen?a de min.75% pentru parbriz ?i min.70% pentru lunet? ?i geamurile laterale
- marca de omologare conform acestor reglementari, marca care trebuie sa existe pe geamuri, atesta faptul ca initial acestea au avut transparenta de min. 75% pentru parbriz ?i min. 70% pentru luneta si geamurile laterale.
- foliile de protectie aplicate pe geamuri trebuie sa fie certificate si marcate corespunzator, iar aplicarea acestora este permisa numai in atelierele autorizate.
- geamurile laterale din spate si luneta nu sunt esentiale pentru vizibilitatea din interior, cand autoturismul este echipat cu oglinzi retrovizoare exterioare pe ambele parti, insa in cazul in care acestea au o transparenta modificata fata de cea stabilita prin marcajul de omologare se urmareste ca stratul aplicat ulterior sa fie uniform si sa nu creeze distorsiuni.
- modificarea transparen?ei geamurilor nu se inregistreaza in cartea de identitate a autovehiculului, insa atelierele autorizate sa efectueze operatiunea de aplicare a foliei colorate, trebuie sa elibereze un document privind certificatul de conformitate si licenta emisa de Organismul de Certificare Produse al Registrului Auto Român, iar la inspectia tehnica periodica se verifica eticheta ce contine marca de omologare a geamului precum si gradul de transparenta.
Lista de ateliere autorizate o gasiti la sediile RAR sau pe internet la adresa

maffiaxxl 24-01-09 18:29

Daca o sa ai probleme cautama ca pot sa-ti dau sfat ca am cineva la RAR

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2026 4Tuning