![]() |
Nu cred ca e o idee buna sa se fac diferente...Ne adunam la curse din pasiune din dorinta de a concura...Nu stam sa ne gindim ca ala plateste x si celalalt care e in club are redducere...Nu asta e esentialul...Ca oricum bani se duc pe pregatirea masinii pe benzina scumpa si alte ..pe linga asta taxa aceea e un nimic...Asa ca eu zic ca nu prea isi are rostul...
Oricum cinstit ar fi ca toata lumea sa fie egala...Bine sa nu plateasca cei din clubul organizator..Parerea mea.. |
ok, am inteles sunt pareri mai mult contra!
Am incercat sa fac ceva ... no problem toata lumea sa plateasca! O sa ajunga Craiova cu cele mai multe Cluburi Auto :lol: :lol: :lol:. |
Re:
Quote:
|
Dap dar eu incercam, sa existe un respect reciproc ! intre toate cluburile!
|
E cam exagerat asta cu membrii fondatori... nu te supara pe mine vialy! dar asa e!
In ceea ce priveste reducerea de 50% care o dam cluburilor din craiova eu zic ca e buna! Cand vine unu` sa se inscre intr-un club intreaba intai de beneficii si apoi de metodele prin care poate sa ajute clubul (asta daca vrea sa ajute ca nu toti sunt binvoitori :wink: )... In momentul in care intra in club e normal sa aiba niste reduceri pe la diverse (cel putin asa vad eu lucrurile) ca d-aia intra in club, nu?. |
Nu ma supar mane , incercam doar sa propun ceva intre cluburile auto din Craiova! .......
|
....TOPIC IS CLOSED!
|
Re:
Quote:
|
il mai las 2 zile...pana se decide sa nu mai plateasca manddea(adica je)si dupa il ucid pe topic!!!
|
Re:
Quote:
|
eu n-am platit la nici o cursa organizata in craiova si nici nu cred ca ma sa platesc vreodata dar.....la intrare in nebunia aia de acolo cine draq mai sta sa-l identifice pe x de clubul y si pe y de clubul x! asa ca,sa nu se mai perceapa domne' taxa de intrare deloc sa nu mai fim asa de bulversati!!!....parerea mea :drunk: ....mi se pare o aberatie asta cu plaltitu' ideea e buna dar nu e cazul acum....sa aibe toata lumea legitimatii,sa se mai faca evenimente,sa se mai stranga bani si apoi vorbim de gratiutati...feel me!
p.s. gabule in 2 zile ucide-l |
:)) Kill `im!!! Pitic data viitoare ma bagi si pe mine moca? sa nu mai platesc si eu ?? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Atat , am vrut sa ascult si parerea lui Piticu!
Gabu'le gata ... tu nu platesti taxa nici de intrare si nici de participare! --- Asa ca omorati topicul asta ! :lol: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ultra LOL ! :lol: :lol: :lol: :lol:
|
baiat cuminte :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning