Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Propunere pt Membrii Fondatori! (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/9619-propunere-pt-membrii-fondatori.html)

Alex NOS 09-11-05 10:23

Nu cred ca e o idee buna sa se fac diferente...Ne adunam la curse din pasiune din dorinta de a concura...Nu stam sa ne gindim ca ala plateste x si celalalt care e in club are redducere...Nu asta e esentialul...Ca oricum bani se duc pe pregatirea masinii pe benzina scumpa si alte ..pe linga asta taxa aceea e un nimic...Asa ca eu zic ca nu prea isi are rostul...
Oricum cinstit ar fi ca toata lumea sa fie egala...Bine sa nu plateasca cei din clubul organizator..Parerea mea..

Vialy 09-11-05 10:58

ok, am inteles sunt pareri mai mult contra!
Am incercat sa fac ceva ... no problem toata lumea sa plateasca!

O sa ajunga Craiova cu cele mai multe Cluburi Auto :lol: :lol: :lol:.

DJ77VLD 09-11-05 11:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Vialy\"
ok, am inteles sunt pareri mai mult contra!
Am incercat sa fac ceva ... no problem toata lumea sa plateasca!

O sa ajunga Craiova cu cele mai multe Cluburi Auto :lol: :lol: :lol:.

AJUNGEA in conditiile in care bagai tu cate 7 membrii fondatori gratis.... aia se stiu ei care merita sa intre gratis si intra si asa... daca aveti voi buca si ii respectati! noi ceilalati ... sa platim in continuare! :roll:

Vialy 09-11-05 15:01

Dap dar eu incercam, sa existe un respect reciproc ! intre toate cluburile!

Toto - BOD 09-11-05 15:22

E cam exagerat asta cu membrii fondatori... nu te supara pe mine vialy! dar asa e!
In ceea ce priveste reducerea de 50% care o dam cluburilor din craiova eu zic ca e buna! Cand vine unu` sa se inscre intr-un club intreaba intai de beneficii si apoi de metodele prin care poate sa ajute clubul (asta daca vrea sa ajute ca nu toti sunt binvoitori :wink: )... In momentul in care intra in club e normal sa aiba niste reduceri pe la diverse (cel putin asa vad eu lucrurile) ca d-aia intra in club, nu?.

Vialy 09-11-05 17:23

Nu ma supar mane , incercam doar sa propun ceva intre cluburile auto din Craiova! .......

DJ77VLD 09-11-05 17:26

....TOPIC IS CLOSED!

Vialy 09-11-05 17:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DJ77VLD\"
....TOPIC IS CLOSED!

Crezi ca si-au spus toti parerea?

GAB35DJ 09-11-05 17:32

il mai las 2 zile...pana se decide sa nu mai plateasca manddea(adica je)si dupa il ucid pe topic!!!

DJ77VLD 09-11-05 17:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Vialy\"
Quote:

Originally Posted by \"DJ77VLD\"
....TOPIC IS CLOSED!

Crezi ca si-au spus toti parerea?

Da... cred ca e o discutie aiurea... nu crezi ?

dj16xxs 09-11-05 17:55

eu n-am platit la nici o cursa organizata in craiova si nici nu cred ca ma sa platesc vreodata dar.....la intrare in nebunia aia de acolo cine draq mai sta sa-l identifice pe x de clubul y si pe y de clubul x! asa ca,sa nu se mai perceapa domne' taxa de intrare deloc sa nu mai fim asa de bulversati!!!....parerea mea :drunk: ....mi se pare o aberatie asta cu plaltitu' ideea e buna dar nu e cazul acum....sa aibe toata lumea legitimatii,sa se mai faca evenimente,sa se mai stranga bani si apoi vorbim de gratiutati...feel me!
p.s. gabule in 2 zile ucide-l

DJ77VLD 09-11-05 18:50

:)) Kill `im!!! Pitic data viitoare ma bagi si pe mine moca? sa nu mai platesc si eu ?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Vialy 09-11-05 23:21

Atat , am vrut sa ascult si parerea lui Piticu!
Gabu'le gata ... tu nu platesti taxa nici de intrare si nici de participare! --- Asa ca omorati topicul asta ! :lol:

Al3xius 10-11-05 01:17

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ultra LOL ! :lol: :lol: :lol: :lol:

trg 10-11-05 01:43

baiat cuminte :lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:57.

- Copyright 2026 4Tuning