![]() |
Re: Machetele mele - PuFy16
la fel e si range-ul meu de safari
da s-a grabit si nu s-a uitat...da nu conteaza... |
adevarat e 1:26...stiam dar ma grabeam si am scris 1:24:-P..oricum foarte frumoasa masina:D:-P
|
6 Attachment(s)
Dupa un timp de absenta nemotivata:oops::sad: ... am revenit cu o machetuta simpatica:D
Opel astra 1:43 Welly:)! |
o masina frumoasa si unica!:-) la cat mai multe machete man!;)
|
4 Attachment(s)
Quote:
Azi va prezint cea mai mica macheta pe care o am!Un Daimler Chrysler made by Kentoys varinata tunata scara 1:52 8)! |
tare simpatic mertzu:-)
|
8 Attachment(s)
Revenim azi cu o macheta recent ajunsa, multumita lui Necrophorus!
Lamborghini Gallardo Superleggera 1:24 Motormax!:D |
Frumos foc:D
|
Faina macheta,insa exemplarul Bburago e net superior,le-am avut pe amundoua in mana,de fapt rotile de pe MotorMax si body-ul de la Bburago ar fi perfect,no offence.
|
Quote:
foarte misto e ma bucur ca ai luat-o tu;) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
la cea motormax vad ca are roti mai normale insa calitatea pare a fi un pic mai jos fata de bburago.... |
Ma bucur ca ajuns cu bine superleggera ul, apropo de calitate, le-am avut pe amandoua in mana....amandoua au plusuri si minusuri .... pana la urma am dat cu banul de care sa ma despart (fara nici cea mai mica vrajeala), a castigat bburago ul, apropo de colectie speram sa creasca frumos in continuare, multa bafta. :!::idea::arrow:
PS: daca vrei vreodata sa dai Dodge Viper gts coupe 1996 1:24 Bburago sa ma anunti te rog PPS: de unde ai luat astra clasic si eventual daca mai poti face rost de unul identic sau de vanzare :) |
Ms ptr urari necrophorus!:)
Viperu nu il dau(inca:-P) ... iar astra l-am primit acum 1 an de la un prieten, deci chiar nu stiu de unde l-a luat!:???: |
8 Attachment(s)
Azi va prezint o macheta care imi este foarte draga:D ... bineinteles toate multumite lui:m_power87
Audi r8 Maisto 1:24!:D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning