![]() |
pretul s-a schimbat!
...6500 de euro!!
Urgent... |
Re: Alfa Romeo 147
up............
|
accept variante!
|
schimbul cu seatul ibiza ramane in picioare...daca te razgandesti
bafta la vanzare |
mc mult!cand ma razgandesc te sun!
masina pt cunoscatori !! |
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/99740-honda-crx3-del-sol-1-6-vtec-125-hp.html
te intereseaza o Honda Del Sol ? + difrenta de la mine off course Am si un Civic hatcback din 92... |
ma intereseaza oferta ta...ma mai interesez despre masina, ce poate, daca e scumpa intretinerea si cat consuma!si iti zic...
lasa-mi un nr de tel sa putem vbii mai multe! p.s. cat consuma!? |
are motor de 1.6...cat crezi ca consuma ? In mod normal 6-7 afara pana-n 120, in oras mers sportiv undeva la 10, mers supersportiv 12-13, si asta pe proba !!!. Honda la unele motoare, de obicei la cele sportive (type-R, Crx, Integra), au un sistem special la motor, se numeste VTEC, care intra doar de la o anumita turatie si cu un sunet specific, mai grav, de ex. la a mea, VTEC-ul intra la 4800 rpm...atunci se simte ca un fel de kick in scaun, in sensul ca masina are un boost de putere, adica trage mai tare de la 4800 la 7500 rpm...de asta sunt motoare de turatie mare. Daca te tii de motorul asta si esti pasionat, pot sa-l duci undeva in 9500 rpm. Ti-am lasat pm cu nr de tel.
Ca fiabilitate nu mai are rost sa-ti spun, probabil ca stii ca japonezele, si in special Honda fac cele mai fiabile masini din lume. Pur si simplu nu se strica...sunt gandite in sensul asta, nu stiu sa-ti explic mai mult, decat poate daca ai avut o Honda. |
te intereseaza un Audi 80 B4 + diferenta?
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/99496-audi-80-b4.html |
mc mult pt oferat ta cu audi-ul, dar mai astept si altceva!
doggz - del sol-ul imi place dar sa ma gandesc mai bine, ca e cam naspa trecerea de la 4 la 2 locuri!in principiu imi place f mult masina! |
uuuuup
|
uuup...alte oferte?
|
pretul s-a schimbat
7000 euro
pt ca astazi am primit un set de tendoane posterioare spate si le-am skimbat, iar pt ca masina a ajuns la 68000 km, nu am mai asteptat pana la 70000 si am inlocuit uleiul si filtrele de aer si ulei! uleiul fiind cumparat de la reprezentanta(selenia star) astept si alte oferte in continuare!(preferabil honda civic coupe model pana in '99) |
mai am un Honda civic hatchback coupe, din 93, asta e ieftin, il pastram pt un swap...vreau sa-i iau b16a2-ul de pe Civic VTI, cel de 160 cp....la 900 de kg, nu vrei sa stii cum fuge...:twisted:, cam in 7 sec suta
|
trim poze...asa am o ofera cu un cielo 300cp la 900kg,motor de 2000 16v turbo
nu vrei sa stii cum fuge! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 10:15. |
- Copyright 2026 4Tuning