![]() |
Re: c20xe reteta tuning !
Motoru asta nu are camasi ca dacia:) in cel mai rau caz se conuieste (un proces prin care se alezeaza blocu o anumita cota si se face o asa zisa camasa)
|
ok , asta am priceput :)
unde gasesc AFR in Buc , sau un mecanic + electrician bun care sa imi dea verdictul ... sau si mai pe scurt , ce urmeaza? |
Daca vrei te pot duce la nea Ilie si discutam vdem ce vrei tu defapt:)Asta find in Bucuresti.
|
O zdrancanizti aiurea si nu i-ati dat omului un raspuns concret....spuneti-i ce sa faca sa isi duca xe-ul in 200 de cai......nu turbine si compresoare :)
|
bine ai "aderat" la discutie Boby ... astept si parerea ta despre "Cum sa maresc puterea la C20xe?" (nu neaparat considerabil , nu neaparat 200 cai , dar sa se simta un "+")
Beware , ce sa zic , io astept sincer sa se indrepte vremea k masinuta mea iese cam o data pe luna iarna k e pe slikuri , dar baga " xcazusx " la adrese de mess , sau da-mi un PM cu un nr de tel si numele tau , si daka ma rezolvi dau o masa in oras? :) BoBy --> astept reteta ta , compensata dak se poate k e criza :) |
Macar sa o dau la altii daca eu nu sunt in stare de ea :)) deci....primul lucru care trebuie facut......pus filtru sport, eventual si toba sport...dar numai finala....ca e scumpe piesilii sau eventual doar tips....ca e aproape moca....din ala care rugineste la o zi dupa ce il montezi ...altfel reteta se duce dreaq...se taie maioneza si gata :)).
In modificarea unui aspirat....axa/axele sunt primul lucru cu care incepi.....dar trebuie sa fie corelate si cu aprinderea.....e posibil sa pierzi in loc sa castigi....si nu te astepta ca o axa desteapta sa traga in ture mici.....numai in turatii mari, bine....acum intervine si roata de la axa care se poate schimba cu una reglabila. Dupa axa urmeaza comprimarea chiulasei......marirea porturilor de admisie/evacuare eventual schimbarea supapelor cu unele mai mari. Bielele se pot usura, dar toate cele 4 sa aive aceeasi greutate, volanta usurata si echilibrata. Apoi de intoarcem la admisie....galeria de admisie polishata, ideal este sa iti pui o admisie multiclapeta si ai terminat balciul, injectoare mai maricele....degeaba ii dai aer daca nu ii dai si benzinica , regulator de benzina mai mare, pompa de benzina cu presiune mai mare.Dupa toate modificarile ...neaparat electronica....am inteles ca la xe se poate....din pacate la ne-ul meu se poate decat cu unichip. Daca nici in urma modificarilor enumerate de mine nu scoate 200 de cai......le dam dreaq de modificari si ne luam tico. Le: ia legatura cu beware si ai sa vezi ca nu regreti :P |
ms mult bobi , asta am vrut sa aud de la tine ! ( mai putin inceputul care m-a cracanat de ras ) O sa tin legatura cu beware si vad io ce fac :D
Numai bine ! |
Salve caz uite ce am facut eu pana acum.https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/80751-masina-mea-kadett-meu.html
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning