![]() |
Re: Cum conduc brasovenii !?
Quote:
Desi a parcat pe trecerea de pietoni a lasat totusi loc pietonilor sa treaca. Aici era de vina autobuzul, ca desi nu avea statie pe aceea strada el se incapatana sa urmeze traseul de zi cu zi (cata nesimtire) :lol: EU iubesc brasovul. |
Re: Cum conduc/parcheaza brasovenii !?
1 Attachment(s)
mentalitatea romanului de a parca cat mai aproape de scara lui :arrow:
|
ala din mijloc de acolo e cumva un BMW?:D
|
tu esti ? :lol::lol:
|
nu...el meu e visiniu.da mi se pare a fi un E30 si ma gandeam sa stiu care dintre ei e.eu cand parchez ma orientez sa nu incurc si sa las loc
|
Daca stiti proprietarul/conducatorul masinii cu nr. de inmatriculare BV 95 ACS (Dacia Berlina alba), sa ii spuneti din partea mea ca nu gandeste nici cat o gaina! Multumesc! :)
Din cauza lui mi-am gasit Loganul sters pe parte dreapta de catre un pieton suparat care nu mai avea pe unde sa treaca pe trotuar din cauza inteligentului cu masina alba care a parcat fix langa mine, in acest mod ocupand tot trotuarul! :evil: |
Quote:
semant: pietonul suparat:D Glumes evident si poate iese cu putin polish razvane :-) |
Dupa parerea mea taximetristii sunt cei mai distrusi soferi din trafic.
Inteleg ca sunt obositi....dar oricum sa se duca acasa...:bat: |
Re: Cum conduc brasoveni!!!
Quote:
|
De fapt este pe strada Bobalna! :) Acolo in deal la AN & AG! :)
|
Quote:
|
Bobalna 2A mai exact ;)
|
1 Attachment(s)
Alta poza din seria: "Pe unde trec pietonii?" Si...cum se ia gunoiul! :lol:
|
cobor astazi sa-mi curat masina, cand apare in parcare un taximetrist (cu anvelope de vara cred, ca astia de obicei nici nu stiu ce e anvelopa de iarna) cu piciorul pe acceleratie in primul viraj. reuseste sa o redreseze dar piciorul nu il ridica si la al 2-lea viraj sare peste o bordura apoi o parcheaza. cand coboara ii spune lui altu: "ai vazut bah ce mare e bordura aia" si rade. apoi iara: "ia uite bah ca am facut si pana" . apropo evitati jepilor ca vre-o 2-3 ore a curs intr-una apa dintr-un hidrant....romania fratilor....
|
1 Attachment(s)
ca sa fiu on topic in totalitate :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning