Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Cum conduc/parcheaza brasovenii !? (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/95776-conduc-parcheaza-brasovenii.html)

strik3ru 03-11-08 20:29

Re: Cum conduc brasovenii !?

Quote:

Originally Posted by NEbunu (Post 1836729)
si coada era pana la blue viking...;))

Dupa cum se vede in imaginile de mai sus "femeia noastra" a parcat cat se poate de inteligent:
Desi a parcat pe trecerea de pietoni a lasat totusi loc pietonilor sa treaca.

Aici era de vina autobuzul, ca desi nu avea statie pe aceea strada el se incapatana sa urmeze traseul de zi cu zi (cata nesimtire) :lol:

EU iubesc brasovul.

sKyNeT 03-11-08 21:32

Re: Cum conduc/parcheaza brasovenii !?

1 Attachment(s)
mentalitatea romanului de a parca cat mai aproape de scara lui :arrow:

Tzzantaru 04-11-08 08:20

ala din mijloc de acolo e cumva un BMW?:D

sKyNeT 04-11-08 08:51

tu esti ? :lol::lol:

Tzzantaru 04-11-08 23:11

nu...el meu e visiniu.da mi se pare a fi un E30 si ma gandeam sa stiu care dintre ei e.eu cand parchez ma orientez sa nu incurc si sa las loc

coman razvan 07-11-08 22:43

Daca stiti proprietarul/conducatorul masinii cu nr. de inmatriculare BV 95 ACS (Dacia Berlina alba), sa ii spuneti din partea mea ca nu gandeste nici cat o gaina! Multumesc! :)
Din cauza lui mi-am gasit Loganul sters pe parte dreapta de catre un pieton suparat care nu mai avea pe unde sa treaca pe trotuar din cauza inteligentului cu masina alba care a parcat fix langa mine, in acest mod ocupand tot trotuarul! :evil:

strik3ru 10-11-08 22:22

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1850150)
Daca stiti proprietarul/conducatorul masinii cu nr. de inmatriculare BV 95 ACS (Dacia Berlina alba), sa ii spuneti din partea mea ca nu gandeste nici cat o gaina! Multumesc! :)
Din cauza lui mi-am gasit Loganul sters pe parte dreapta de catre un pieton suparat care nu mai avea pe unde sa treaca pe trotuar din cauza inteligentului cu masina alba care a parcat fix langa mine, in acest mod ocupand tot trotuarul! :evil:

O sa ii transmit!!!

semant: pietonul suparat:D

Glumes evident si poate iese cu putin polish razvane :-)

coco 26 11-11-08 09:54

Dupa parerea mea taximetristii sunt cei mai distrusi soferi din trafic.
Inteleg ca sunt obositi....dar oricum sa se duca acasa...:bat:

Lau_omega_bv 16-11-08 13:41

Re: Cum conduc brasoveni!!!

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1833357)
Nu parcati unde este semnul de parcare/oprire interzisa ca uitati ce se poate intampla! Amenda este in jur de 400 RON!
p.s. Poze facute pe Toamnei!

Am patit-o eu saptamana trecuta pe Kogalniceanu, in fata blocului Roland.....amenda este de 190 de lei in 24h, si 380 de lei daca depasesti cele 24h.In caz ca va treziti cum m-am trezit eu, fara masina, sunati cu incredere la 0368006200 (ridicari auto).....au sediul in spatele liceului Auto, pe carierei.:idea:

coman razvan 16-11-08 13:52

De fapt este pe strada Bobalna! :) Acolo in deal la AN & AG! :)

Lau_omega_bv 17-11-08 17:01

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1867268)
De fapt este pe strada Bobalna! :) Acolo in deal la AN & AG! :)

stiu, dar am zis carierei ca e mai cunoscuta.....mie cand mi-a zis ca au sediul pe strada bobalna, habar n-aveam unde e :lol:

blondu_glf 2 20-11-08 00:00

Bobalna 2A mai exact ;)

coman razvan 21-11-08 15:21

1 Attachment(s)
Alta poza din seria: "Pe unde trec pietonii?" Si...cum se ia gunoiul! :lol:

sKyNeT 22-11-08 19:28

cobor astazi sa-mi curat masina, cand apare in parcare un taximetrist (cu anvelope de vara cred, ca astia de obicei nici nu stiu ce e anvelopa de iarna) cu piciorul pe acceleratie in primul viraj. reuseste sa o redreseze dar piciorul nu il ridica si la al 2-lea viraj sare peste o bordura apoi o parcheaza. cand coboara ii spune lui altu: "ai vazut bah ce mare e bordura aia" si rade. apoi iara: "ia uite bah ca am facut si pana" . apropo evitati jepilor ca vre-o 2-3 ore a curs intr-una apa dintr-un hidrant....romania fratilor....

blondu_glf 2 23-11-08 23:23

1 Attachment(s)
ca sa fiu on topic in totalitate :lol:

All times are GMT +2. The time now is 18:49.

- Copyright 2026 4Tuning