![]() |
Salutare,
Va uitati pe TV! Vom apara in multe programe! In principiu STIRI! National TV Realitata TV PrimaTV Antena1 si 3 Vom fi si in emisiuni auto pe Realitatea TV si National TV Pe Acasa vom apara in POVESTIRI ADEVARATE, 17:30 Daca mai aflu ceva, va zic! Daca vedeti voi ceva, scrieti aici ... :) |
Multumim Toyo Tires si Wizards, Streamline Car Vinyls, toti membrii INSOMNIA si toata lumea care a fost present si a \"bau...umm, a dansat pana nu au mai putut\" INSOMNIA!!!!! :twisted:
|
5 Attachment(s)
Cateva poze ...
|
7 Attachment(s)
:arrow:
|
8 Attachment(s)
:arrow:
|
INSOOOOMNIIAAAAAAAAAAAAAAA
|
Asa Michael...baga!!!!!
INSOMNIAAAAAAA!!!!! |
1 Attachment(s)
reportaj antena 3:
|
cum a zis Shaggy :) ''este bucuria mea'' super tare !!!! cred ca intrebarile puse de reporter erau jalnice ....reportajul a fost misto ...dar parca ai umblat la el vali ? pare taiat ?
|
nu-mi pare taiat ..
in schimb . .pare sa n`aiba .. pic de logica .. la modu in care e taiat de ei .. oricum .. marfa .. |
Nu prea au fost carde largi,nu s-au vazut majoritatea masinilor frumoase Insomnia dar e bine si asa.........la \"Povestiri adevarate\" nu a fost nimic cu Insomnia acum la 17:30.
|
La Povestiri va fi maine seara la 17:30 un material de 7 minute! :twisted:
zoliaT nu ai prins si introducerea facuta de prezentatoare??? |
prezentatoarea a zis ceva de genul :
aseara pasionatii de masini s-au adunat in centrul orasului pentru a-si etala masinile .. sau ceva de genul am auzit masini am dat rec ... mai mult nu am prins sorry la celelalte stiri azi nu a mai fost nimic |
1 Attachment(s)
Multumim ZoliaT!
Am mai fost la Realitatea si parca pe PRO TV. Incercam sa facem rost de reportaje. Mai urmazea: Acasa TV :: Duminica 4 Decembrie :: 17.30 Poveştiri adevarate. Prezinta Cabral National TV :: Duminica 18 Decembrie :: 11.30 Automobile. Prezinta Mihai Heimann |
mersi ZoliaT, dar au taiat super mult din intrebarile puse dar asta e.... a fost si la ProTV a vazut unchiul meu in State :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:55. |
- Copyright 2026 4Tuning