![]() |
Re: Ferrari F40 vs Porsche 959
Quote:
|
Pacat ca nu e in engleza reportaju`.Porsche is the best a fost cistigator si in emisiunea de pe Dyscovery Top ten sport car,in plus are si un sound mult mai frumos decit Ferarri datorita motorului boxer.
|
Mi se pare mie sau un F40 este abandonat prin Bucuresti pe undeva pe langa ASE? Sa ma corecteze cineva dak gresesc!:cry:
|
Quote:
|
Superbe masinile, legende. As merge catre Porsche pentru fiabilitate si gama mai larga de utilizare.
|
supermasini... poti alege oare?
|
criminali ambii Bolizi ...
|
Amandoua sunt legende, amandoua sunt exclusiviste, poate 959 chiar mai exclusiv, nu pot sa ma decid intre ele, asa ca nu votez. Mi-au marcat copilaria amandoua :-)
|
ba luati careva o caramida si datii una in dintii lu' francezu' ala sa taca ! :sad:
ca vreau sa aud motoarele :oops: boy woder pot sa le i-au pe amandoua ? :lol: |
Quote:
|
mi se pare cam penibila comparatie pentru ca ferrari nu are adversar mai ales pe vremurile alea, ferrari sunt masini de viteza, fortza multa, si nu isi are rostu sa o compari cu o asemenea taraba, deci Ferrari nu a avut , nu are si nu va avea adversar vreodata si sa va intre bine in memorie... :evil:
|
Porsche-ul poate fi folosit ca masina de zi cu zi....dar Ferrari F40 mi se pare ca nu prea intra in aceeasi gama de masini....Ferrari ramane Ferrari - sportiva pursange. Oricum, sunt bombe pe roti ambele masini!:-)
|
cine l-a pus frate pe francezu ala sa ragaie pe fundal... ma enerveaza la culme:evil:
Cat despre masini, nu prea merge sa le compari sunt total diferite din punctul meu de vedere, preferinta mea PORSCHE 959 pt k nu este doar o masina de duminica |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning