![]() |
mie mi-au placut doar 3 din cele expuse ... xxdadixx, maskt, kickass ... exact in ordinea asta.
|
super
toate proiecftele per ansamblu arata bine insa pe mine m-a cucerit sincer proiectul lui xxdadixx insa repet toate sunt super bune Peace
|
A lui Angel_Xaero si a lui XxDadixX sunt cele mai reusite!!!
Dar cea a lui Angel_Xaero are multe greseli, a lui Dadi este fara greseala (din cate am vazut eu)!!! My vote goes 2 Dadi!!! |
Lucrurile simple, sunt cele mai frumoase!
|
a lu' Angel Xaero are pana pe dreapta spate :(
votat kickass, nu i-am gasit nici o greseala 8) |
Am votat si eu .. cu toate ca mi-a fost greu sa aleg , dar am votat cu Madskillz. Dar si Xaero mi-a placut mult si xxdadixx si. ... toate :P
Bravo baieti sunteti tari! |
xxdadixx ai votul meu asa cum era de asteptat te-ai descurcat super bine la logan fiind chiar mai realist 8)
dar si ceilalti ati fost la inaltime felicitari tuturor :wink: |
a lu` xxDADIxx e cea mai faina......bravo mai baiete ! ! ! :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
imi postez si eu creatia...imi cer scuze de intarziere...n-am stiut de concurs....sper ca gratzian sa o accepte in concurs...
ii cam \"nefinisata\"...am facut-o in 3 ore... cu jantele stiu c-am exagerat oleak...da asa-mi place :P |
nu aiaci trebuia postat....concursul s-a incheiat...si zic ce am zis si dincolo..nu e frumos... spoiler,grila,buza acpota,prag,jante,aerisire....cred k si manere...si oglinda...dupa aceiasi masina...?
|
Cred ca a lui kickass e cea mai tare :? ....la mica distanta se afla Xaero si Dadi.
|
yo votat xaero...mi se pare cea mai misto realizare
|
xxDADIXX ... a iesit :shock:
|
si eu tot dadi ;)
|
:bunch: Bucuresti, Suceava, Bacau, Hunedoara, Craiova, Cluj, Oradea daca mai sunt sa-mi ziceti :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning