![]() |
Re: Macheta in lucru - CED
Quote:
migala si timp? e nebunie curata :D dar pentru mine o provocare pacat ca nu gasesti macheta de oltcit si nici nu stiu ce masina ar putea sa fie cit de cit asemanatoare avea dreptate rekin e prea inalt spoilerul |
3 Attachment(s)
am corectat inaltimea spoilerului cit de cit chiar daca am stricat un pic in partea de jos (acolo cred ca pot sa refac curburile de linga tobe daca mai pun un pic de poxilina)
pun poze cu ce am mai facut azi dimineata ca sa ziceti daca arata mai bine proportia intrebare : diferenta intre planuri am exagerat-o putin ca sa nu iasa un spoiler foarte plat - ar fi bine sa o mai estopez sau se mai estopeaza cu vospeaua? |
ai dreptate
la ferrari-il meu.....m-am chinuit cu finisajele aproape 3 saptamani insa,daca ai pasiune,si mai ales vointa vei reusi:-) bafta |
pai e grav - daca ma trezesc dimineata mai devrem numai ca sa reusesc sa mai fac ceva la macheta!
e o senzatie super - nici nu credeam ca o sa ma fascineze atit |
m-am uitat pe youtube
e marfa masina ta insa cred ca ai muncit si ai investit mult in ea dar merita felicitari!! |
bravo blue cat.....felicitari:D...vad ca le ai;)....bravo...spor la finisat si terminat...;););)
|
2 Attachment(s)
Quote:
cred ca o sa sacrific un lamborghini scara 1/24 si sa incerc sa modific un pic jantele lui - imi place ca sint putin mai mari si cu 5 spite negre - daca pun inelul si steaua argintie si le mai pilesc un pic s-ar putea sa iasa chiar eta beta - sa vedem cum ma descurc imi pare rau de macheta de lamborghini dar nu cred ca am cum sa fac altfel - nu stiu |
te descurci tu
insa...cam pacat sa strici lambo-ul... daca ai colectie de machete o poti prezenta bafta |
am citeva machete dar nu e nici una tunata de mine
si mie imi pare rau de lambo dar ce sa fac ca nu am alta idee cum as putea sa fac jantele si pentru mine e important sa iasa macheta cit mai apropiata de masina reala |
3 Attachment(s)
am mai lucrat azi cite ceva dar mai e mult si trebuie foarte multa rabdare
in fata am decupat totusi o parte din spoilerul original pentru ca nu il puteam construi peste - dar o sa termin spatele si pragurile si pe urma incerc sa vad cum reusesc spoilerul fata |
foarte bine pana aici:D pe fata acolo o sa fie mult mai greu,o sa iasa bine am incredere:P;)
si la spoilerul spate acolo unde vin tobele ai sa mai faci o buza mica sa fie ca cea reala;) spor! |
Quote:
la spoilerul spate am facut azi de 10 ori din chit buza de la tobe si tot de atitea ori am stricat-o - inca nu a iesit asa cum am vrut - o sa iasa pina la urma - in rest spatele e ok la praguri e numai inceputul dar ma dispera ca nu am gasit metoda sa pastrez muchiile drepte |
hai ca ai inceput bine
ai mana bravo sunt sigur ca in final va iesi cum doresti |
Quote:
e prima data cind incerc asa ceva, e prima macheta si poate ca intradevar era indicat sa invat pe alta nu pe cea care TREBUIE sa iasa impecabil |
hey, vad ca te-ai apucat de treaba serios, nu gluma!
sincer, te descurci bine pt o incepatoare. nu prea am tp sa intru pe mess sa m vb...:cry: sa acorzi mai multa atentie finisajelor, in special la interior! succes in continuare, astept sa vad cum decurge treaba :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 12:47. |
- Copyright 2026 4Tuning