![]() |
Re: Modele de top intr-o parcare subterana din Hong Kong
numai zic nimic ... doar ca imi doream si io sa particip la turul ala :)) masina imi mai trebuia :D si cateva zeci de mi de euro :))
f50 ,testarosa si diablo.. mereu in inima mea .. superbe masini p.s. nici ala de filma nu era mai prejos cu al lui mercedes :)) |
sunt curios daca si beettle ala avea vrun motoras de racheta! :D
|
:shock::lol::lol: cred ca mini si beetle aveau femeile de servici :lol::lol:
incredibil !!! :shock: ferrari dino.... |
doamne ce era acolo??????......cred k dak intra cineva cu dacia acolo il scoteau in suturi afara
|
Quote:
Uhhhhhhhhhhhhh La cate vezi acolo poate o sa ti se pare asha ca de buna ziua CLK DTM BLACK SERIES pe care nu l-a amintit nimeni dar era si el pe acolo ......deah shtift doamne si fereste ! |
las-o draq...ce parcare e asta frate/!!!!!!!!!!! da parca am vazut un lofan pe acolo??????????/
|
daca ma uit bine sima gandesc ce se gaseste pe strazile noastrre acolo vad numa kichuri!!!!!!!!!!!111:shock::twisted:
|
Fratilor, cei acolo?! O fi fost vre-o intalnire a tuturor bogatanilor din Hong Kong!
|
cel mai ieftin cred ca era e34-le ala.....intre atatea supercaruri mie mi-a sarit in ochi ala......impresionant
|
Quote:
|
:wink:Hai ca n-ati ghicit, parcarea asta e un poligon auto, mai vin din cand in cand astia cu masinile de "SCOALA" si mai fac cate o parcare cu spatele :lol::lol::lol:
|
deja la X5 a schimbat subiectu :)) a dat`o in cayene :)) asta inseamna ca nu au trecut niste romano-indieni pe acolo "mancati`as" :))
|
alea au fost furate exact ca-n "60 sec sau 40 sec " :D:X
|
maibine faceau poze si sunt 2 gt r ,e in stare cineva sa identifice toate masinile?oricum tipii care au fost erau intr un s class modelu din naintea lu asta care e acum
|
Ce tare e sa fii paznic acolo :X :X :X sa auzi motoarele alea zilnic...sa le vezi...sa le pazesti :D Ce tare...ireal!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning