Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   FILME - MOVIES - MASINI - CURSE - DRIFTURI - BURNOUT - RECLAME - etc. (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc.html)
-   -   Modele de top intr-o parcare subterana din Hong Kong (https://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-masini-curse-drifturi-burnout-reclame-etc/95223-modele-top-parcare-subterana-hong-kong.html)

alex01 24-10-08 18:52

Re: Modele de top intr-o parcare subterana din Hong Kong

numai zic nimic ... doar ca imi doream si io sa particip la turul ala :)) masina imi mai trebuia :D si cateva zeci de mi de euro :))
f50 ,testarosa si diablo.. mereu in inima mea .. superbe masini

p.s. nici ala de filma nu era mai prejos cu al lui mercedes :))

allexutzzu 24-10-08 19:06

sunt curios daca si beettle ala avea vrun motoras de racheta! :D

alzisor 24-10-08 19:10

:shock::lol::lol: cred ca mini si beetle aveau femeile de servici :lol::lol:

incredibil !!! :shock: ferrari dino....

laur_nsl 24-10-08 19:13

doamne ce era acolo??????......cred k dak intra cineva cu dacia acolo il scoteau in suturi afara

florynu 24-10-08 19:47

Quote:

Originally Posted by laur_nsl (Post 1824945)
doamne ce era acolo??????......cred k dak intra cineva cu dacia acolo il scoteau in suturi afara

Vai de capul meu ...............
Uhhhhhhhhhhhhh
La cate vezi acolo poate o sa ti se pare asha ca de buna ziua CLK DTM BLACK SERIES pe care nu l-a amintit nimeni dar era si el pe acolo ......deah shtift
doamne si fereste !

mario79 24-10-08 20:27

las-o draq...ce parcare e asta frate/!!!!!!!!!!! da parca am vazut un lofan pe acolo??????????/

mario79 24-10-08 20:29

daca ma uit bine sima gandesc ce se gaseste pe strazile noastrre acolo vad numa kichuri!!!!!!!!!!!111:shock::twisted:

Vely 24-10-08 20:46

Fratilor, cei acolo?! O fi fost vre-o intalnire a tuturor bogatanilor din Hong Kong!

no limits design 24-10-08 21:03

cel mai ieftin cred ca era e34-le ala.....intre atatea supercaruri mie mi-a sarit in ochi ala......impresionant

VaLy_ALX 24-10-08 21:05

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1825149)
cel mai ieftin cred ca era e34-le ala.....intre atatea supercaruri mie mi-a sarit in ochi ala......impresionant

si mie la fel, bmw lam tinut minte cel mai bn dar si un ursulet as fi vrut sa fie acolo :D

Sarris 24-10-08 21:56

:wink:Hai ca n-ati ghicit, parcarea asta e un poligon auto, mai vin din cand in cand astia cu masinile de "SCOALA" si mai fac cate o parcare cu spatele :lol::lol::lol:

SquadSoryn 24-10-08 22:44

deja la X5 a schimbat subiectu :)) a dat`o in cayene :)) asta inseamna ca nu au trecut niste romano-indieni pe acolo "mancati`as" :))

Chucky bmw 24-10-08 22:59

alea au fost furate exact ca-n "60 sec sau 40 sec " :D:X

internet 24-10-08 23:01

maibine faceau poze si sunt 2 gt r ,e in stare cineva sa identifice toate masinile?oricum tipii care au fost erau intr un s class modelu din naintea lu asta care e acum

morpheusmaster 24-10-08 23:35

Ce tare e sa fii paznic acolo :X :X :X sa auzi motoarele alea zilnic...sa le vezi...sa le pazesti :D Ce tare...ireal!!!

All times are GMT +2. The time now is 20:08.

- Copyright 2026 4Tuning