![]() |
Re: Opel Astra F Cabrio
ceva...cineva...orice....o vorba.....:( va dau masina cu garantie ....
|
up....
|
un up va rog pt o super masina chiar merita..:D
|
update de pret 3000 de euro neg....ca imi scapa masina care o vreau....valabil o saptamana pretul (pana pe 14.11.2008) k p urma vinde ala masina ....haideti bani sau ariante de preferat e30 sau altele (mai puternice ca a mea =90+ de caluti)
........UP,......... |
1 Attachment(s)
Ce diferenta vrei daca facem un schimb. Eu am un citroen visa 1,8 Td ~120 cp.
|
schimb cu a mea cu tot ce este echipata + o mica diferenta de la tine , sau schimb / schimb fara muzica ?
|
frumoasa solenza.am citit mai demult threadul cu ce i-ai facut.dif nu dau...schimb pe schimb(cu muzica)..multumesc
|
cateva poze cu interiorul (facute pe zi)?
si daca se poate lista cu optionalele ... AC, trapa , servo , geamuri electrice , ogliznzi electrice, etc .... si sistemul care o face decapotabila e perfect functional ? |
intrebare:u ai citit acest thread inainte sa dai reply?
raspunsurile intrebarilor tale:poze da iti pot oferii facut ziua...dar maine:( dotarii:in afara ca are servo directie/frana abs 4geamuri electrice cu imobilizator cheie cu cip un fel de comp de bord (MID) suspensie sport noua (are 2 luni) linie audio sony (cd/mpe+4 boxe la dimensiunile celor original pt a nu gauri...le-am pus in aceleasi spatii) scaune sport interiorul e instare super ok 4 jante aliaj cu cauciucuri vara/4jante tabla cu cauciucuri iarna noi consumabile le schimb maine:P distributia are aproape 10000km a si cred k o prinzi cu finala modificata..;).trapa nu are ca e decapotabil (glumesc sa nu te superi:P). prelata e in stare foarte buna (mai ales ca punem in calcul ca e cea originala din 94) avantaj ca e cea originala.e din piele (nu din panza ca cele inlocuite) si e dubla la exterior +un strat (cel care il vezi u din masina) se decapoteaza usor repede nu are scurgeri e perfect etans. doamne ce mult am scris...daca mai doresti vreo informatie te rog pm sau mess bogdan_adryan cel mai bine mess ca sa iti dau si poze...multumesc |
aia cu trapa facea parte dintr-o insiruire de optionale ... de fapt te intrebasem de optionale , ca sa fiu sigur daca are AC sau nu ;)
mai muilte vb pe mess , dar maine , ca acum doar iti dau add si ma bag la somn ... ;) |
.......up.........
|
ai facut poze cu interiorul ?
|
............up.............
|
.........up.............haideti ca am nevoie de bani urgent!!! faceti o oferta de preferat masina mai veche +diferenta astra e in stare impecabila totu merge totu e ca nou....oferte
|
.............up...........
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
- Copyright 2026 4Tuning