![]() |
Eu le-as vota pe aman2 ... dar din pacate nu pot vota decat o sg. data si am votat 8) Maskt .... k m-a lasat mask cu Culoarea si ....... jantele pe care le-a schimbat (stii la ce ma refer)
:shock: Hori_cutz a facut treaba buna .... dar cu neoanele si paintjob-ul am eu ce am .... :shock: good JOB B keep it up B :wink: :shock: :wink: Am zis k aman2 sunt reusite sunt legate... le-as vota pe aman2 dar ati vazut ce a facut diferenta P.S. cu cine ma bag si eu la un battle :?: va informez k lucrez de aproape 2 luni(pe 22 :) ) si am 20 de lucrari la activ.... dintre care primele 3 daca ma uit la ele....... :oops: |
Re:
hori_cutz_tuning:
din cate se vede scaulnul este sparco nu recaro(e doar o remarca); ai exagerat cu pragul; farurile tip angel eyes nu prea reusite; selectie aiurea la roti; neonul din fata este aiurea (vezi partea dinspre bordura - din unghiul acela n-are cum sa bata neonul acolo); imi place in schimb vinilul si neonul acela din interior maskt: nu-mi place: capota (zici ca e desenata), selectie aiurea la fel ca hori_cutz_tuning, jante faine/pneuri nashpa votul meu merge la maskt |
va multumesc pentru voturi....TNG ai si tu grija de acest topic te rog
Bafta tuturor si..votati in continuare :wink: |
Re:
tzi`am zis ca ma tuni mane....congratz..:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning