![]() |
eu le am si vreau sa le vand...si o sa fac la up-uri pana le dau...si stai linstit k si un barosan a cumparat spinnere de la mine d p 4tuning...
up |
up
|
pe 15 ceva mai special ai la ce pret??? si niste poze!!
|
pe 15\" nu am...sorry.
up |
up
|
Re:
Quote:
vezi ca sunt niste capace pe 13` .. misto . .in vitan .. daca tot vrei spinnere .. tu nu iti dai seama ca ai strica masina aia ? ce naiba ma ? (up) :) |
sincer ce dracului il bagati in seama nu vedeti ca toti care posteaza aici au sub 18 ani? :twisted: :twisted: :twisted: solicit ca postul sa fie sters deoarece nu cred ca e adevarat parerea mea
|
up
|
up
|
Chiar nu inteleg chestia asta cu UP ! O faci asa ca sa apari cap de lista sau ti-ai facut un hobby din asta ? Tu esti constient de preturile tale ? Eu am spinneri mult mai ieftini si evident este un lux chiar si pentru noi => nu se vand asa de repede ! Daca le-ai cumparat sa le vinzi mai departe clar ai facut o investitie gresita ! Axeaza-te pe viitor spre niste vintile mai bine ! :D
|
kiar nu va inteleg io p astia kre va tot bagati in zeama asa aiurea...vezi-ti frate d treaba ta si lasa-ma p mine sa fac cate up-uri vreau...nu ai tu bani sa-mi cumperi spinnerele...da' stai tu linistit k sunt o gramada kre vor si au bani...numai k nu au vazut ink postul :P
up |
up
|
poate am si io noroc la anu' :))
up |
| All times are GMT +2. The time now is 10:41. |
- Copyright 2026 4Tuning