Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Logan Sport & Sandero Sport vin la Sao Paolo (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/95057-logan-sport-and-sandero-sport-vin-sao-paolo.html)

apache 23-10-08 12:13

Re: Logan Sport & Sandero Sport vin la Sao Paolo

loganul arata ca super-novele de pe taxi ce bateau toata ziua brasovul in lung si in lat troncanind din toate incheieturiel

Later edit : daca se fac numa 5 sandero nu au cum sa fie sub 15.000...ca atunci s-ar comanda mai multe..cred eu

Ottaviano_m 23-10-08 13:04

nu,stiu,mie mi s par mai degraba o versiune limitata upgradata in termeni de design,nu cred ca pe loganul sport ar pune motorul de 102 cai din moment ce in italia deja s-a anuntat motorul de pe noul twingo RS:1.6 16V 133CP.Ca se va numi sport sau RS (poate Gordini :D ) sau cum se va numi noua versiune sportiva a loganului...parerea mea e ca va fi de 133 d cai,la fel ca sandero,probabil.Din pacate,nu stiu daca va fi disponibil in Romania,inca odata strategiile de marketing distrug inimile pasionatilor.Inca ceva,zice-s-ar ca se face Sandero Stepway,dar s vinde numai sub numele Renault,si din nou,se face doar in Brazilia(arata destul d bine)

Gaijin 23-10-08 13:09

Sport ?! Oare va reusi sa ne fure privirile.......

ICE-M 23-10-08 13:19

hahahah sandero are difuzor spate hahahha. avand in vedere ca e in cadere majora piata auto, o sa fie si in romania. si cum noi suntem mai naivi sa zic sa o fie la pret mare. daca aveti ganduri din astea proaste luti-va din alta tara ca sunt mai ieftine sau cumparati-va kit-ul si umblati in motor decat sa dati bani aiurea pe editii limitate (la dacie hahahaha) facute sa vanda inca putin. un sfat pentru toti cumparati-va o masina fara dotari la 10.000 de euro cu 300 de cai, aia e masina sport; nu loganul. ar trebui sa ii zica logan taxi edition ca eu am vazut niste taxiuri mult mai frumoase. sport nu exista la 150 de cai mai ales dacia!

edit: in brazilia aia au 85% din masini pe ethanol. si cand le vand masini astia nu exista una fara posibilitatea de a merge pe ethanol. ca nu le ia nici dracu. si le dau si o gramada de optionale numai sa le cumpere.

Sonny 23-10-08 14:11

Foarte tare. Imi plac jantele de pe Sandero. Dar totusi... parca era vorba de un motor nou... In fine. Cu niste arcuri sport o sa arate foarte tare si berlina.

Ottaviano_m 23-10-08 14:11

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1821937)
loganul arata ca super-novele de pe taxi ce bateau toata ziua brasovul in lung si in lat troncanind din toate incheieturiel

Later edit : daca se fac numa 5 sandero nu au cum sa fie sub 15.000...ca atunci s-ar comanda mai multe..cred eu

Atata ar semana cu supernovele respective cat ar semana orice masina galbena.Eu cred ca au folosit o culoare cat de cat exclusivista,sa ramana in limit acceptabila a pretului.Iara 5 exemplare...mi s pare chiar exagerat,aici chiar s conrazic in termeni cu markting-ul lor:ce rost are sa faci o editie limitata cu pret la stele a unei masini care este icoana pe piata pt raportul calitate pret optim?Parerea mea e ca masina va costa sub 15000,in geneal orice varianta sportiva wannabe,ca sportiva in adevaratul sens al cuvantului nu va fi deocamdata nici Logan nici Sandero,costa cam cu maxim 1500-2000 de euro in categoria asta de pret decat diesel-ul sel mai potent.Deci..intrebarea ar(parerea mea,repet)... la cat ajunde logan 1.5 DCi 86 CP? Daca ma gandesc o fi mai degraba o manevra a celor d la renault sa testeze piata sireactiile la un viitor produs,numai asa-mi explic rostul celor 2

mese_adi 23-10-08 14:18

daca raman la motorul de 102 cp , nu merita stikerul cu F1 team ( parerea mea )

b01uxd 23-10-08 14:25

Quote:

Originally Posted by iionnutgr (Post 1821812)
hahaha.........din ce pct de vedere le-ai analizat de ai ajuns la concluzia asta.....???

m-am uitat la ele;)

Ottaviano_m 23-10-08 15:14

Quote:

Originally Posted by mese_adi (Post 1822190)
daca raman la motorul de 102 cp , nu merita stikerul cu F1 team ( parerea mea )

PERFECT DE ACORD

THX-1 23-10-08 15:26

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 1822175)
Foarte tare. Imi plac jantele de pe Sandero. Dar totusi... parca era vorba de un motor nou... In fine. Cu niste arcuri sport o sa arate foarte tare si berlina.

Sunt aceleasi jante vechi si banale de pe megane!

vitezoman 23-10-08 16:17

Quote:

Originally Posted by Vlad_24 (Post 1821934)
La ce performante au ar cam trebui sa fie sub 15.000 euro

pai mai puneti in aprox. 1500-2000 euro langa pretul standar al loganului da 1.6 16v

adidelavalcea_crazy 23-10-08 16:24

frumusel Sandero.Nu vad de ce nu au scos masina asta inaintea Loganului ar fi avut mai mult succes decat loganu,cat despre motor ce sa zic :acelasi pe care-l stim(cel mai puternic 1.6 16v-105cp).Sunt sigur ca daca ar scoate niste motoare cu o cilindree mai mare si mai multi cai,ar fi destui oameni care si-ar dori sa cumpere astfel de masini.8)

Dennis_TL 23-10-08 16:37

imi place foarte mult cum arata Sandero ala din poze, singurul lucru care ii lipseste asa la prima vedere ar fi o suspenie sport . acum sa vedem si preturile... oricum nu au cum sa sara cu mai mult de 1000-1500 euro fata de standard.

SKR* 23-10-08 16:42

galben sport nu se potriveste la DACIA

mrrz 23-10-08 16:44

pfoai ce masina...cutie de chibrituri cu tupeu de bufnitza

All times are GMT +2. The time now is 02:20.

- Copyright 2026 4Tuning