![]() |
Re: BR 82 CNS
Am fost aseara la Raliul Prieteniei. Am vazut masinile,pe voi nu.
|
:D L-am gasit pe mesterul de m-a lovit si a uitat sa mai vina la politie.
|
Scuze de off:stai cumva pe calea galati aproape de dorobanti sau lucrezi pe acolo ca parca ti-am vazut masina pe acolo.
|
Quote:
robert: acolo lucreaza, unde vezi masina! |
Ce dracu' sa mai strang de gat la el ca se albise tot. Si era si politia la 2m de mine. Politaiul venise sa isi ridice telefonul de la reparat :))
RFG,unde vezi de obicei masina e un magazin GSM. Eu acolo lucrez,la service. |
Aveti vreo sugestie in legatura cu locul unde sa o repar? O sa imi schimb fetele de usi si ma intereseaza sa se faca treaba buna,chiar daca o sa dau si o spaguta mica...
|
stiu eu un meserias foarte bun.......
daca te intereseaza dami un pm si iti las numarul meu de telefon,ne intalnim si mergem sa vornesti cu omul.. |
Pai nu,imi trebuie service autorizat,cu facturi si alte alea ca o repar pe asigurarea aluia de m-a lovit. Spaga o sa dau ca sa iasa bine...ca la noi,deh
|
pai are service autorizat si iti da si factura...
|
A,nu am stiut. Are fete de usi de dacie,tinichigiu si vopsitor?
|
1 Attachment(s)
Pt ca m-am saturat ca de fiecare data cand ma duc la spalatorie sa ma coste inca 5 sau 10ron abtibildurile pe care mi le zboara aia desi ii atentionez de fiecare data sa nu dea tare cu jetul in ea...am fost la dezmembrari si cu 5ron am luat chestiile alea de aluminiu pe care scrie "Dacia 1410" si "TLX". TLX-ul arata impecabil,celalalt groaznic. Asa ca am aplicat o serie de frecare cu peria de sarma de l-a luat mama gaia,dupa aia smilgher fin,dupa aia vaselina pe litere pusa cu betisoare de urechi,dupa aia vopsire cu negru in 4 straturi,dupa care uscare 3 minute la temperatura mediului ambient adica vreo 5 grade,dupa aia aer cald la 100 de grade si dupa aia aer cald la 360 de grade. Dupa aia cu alte betisoare am curatat literele si asta a iesit:
|
1 Attachment(s)
cum ar da?
|
foarte misto a iesit scrisul si din cate se vede a fost migaleala cu el.....
|
ma...migaleala prea mare nu a fost. Oricum a iesit binisor si ma minte iulian ca mi le nicheleaza. Sa vedem ce si cum. Mi-am luat tot de la Catza de la dezmembrari si captatoare de-alea de aer si le-am montat si pe alea aseara.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:12. |
- Copyright 2026 4Tuning