![]() |
trage spre Honda Accord din '02 dar nu bag mana in foc...
|
e si asta o parere.....poate buna,poate nu.....sa mai auzim.....sa oferim si un premiu poate asa va stimulez mai mult?cine ghiceste la sfarsit il fac o plimbare cu ''bestia'' :lol:
|
Masina aia am tot folosito la design dar nu prea stiu ce e :oops:
Tind sa cred ca e un opel Astra sau un Mitsubishi Evo ... :roll: |
1 Attachment(s)
inca un raspuns.......poate ar trebui sa mai pun o poza.....sa vedem daca va ajuta....
|
Re:
Quote:
|
va rog privitzi cu atentzie fiecare detaliu si nu va mai grabitzi sa datzi raspunsul......nu ajuta prea mult poza,dar daca o pun pe urmatoarea facuta din spatele masinii,multzi isi vor da seama.....uitatziva atentzi la detalii la ambele poze....e imposibil ca un impatimit al masinilor sa nu isi dea seama.....atentzie doar!
|
in prima poza se poate vedea cu usurintza forma spatelui masinii......
atentzie..... |
ooooh
c'mon e vectra b toata ziua si e vectra b dupa 1999 spatele e clar ...daca nu are capota striata si oglinzile alea originale nu va uitati la restul detaliilor?? ce naiba o masina nu are doar oglinzi mai are si caroserie si o forma pe ea.....eu sunt ferm convins ca e vectra b
|
dupa fata trage spre honda, dupa spate cu opel... draq stie eu unul renunt! :lol:
|
GATA TAZ ESTI DATOR CU O PLIMBARE RENAULT SAFRANE 100% :D
|
Si referitor la aspect nu-mi place imbinarea capota faruri ,jentile si in rest pare ok :wink:
|
hai mah ne zici odata ce e sau nu ?? dar eu sunt sigur 95% ca e Renault Safrane 8)
|
si cei 5%?fac o abatere de la regula si itzi spun.....NU e renault safrane....mai incercatzi....
|
vretzi si ultima poza? ce draq ma unul nu a nimerit raspunsul corect?
|
ultima poza......dupa care vreau comentarii legate de felul in care a fost modificata masina....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2026 4Tuning