![]() |
mult prea frumoasaaa :oops:
ps: axxro e masina ta? |
1 Attachment(s)
nui masina mea :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: . am gasit pozele tot aici pe forum pe undeva. sncer, mie numi prea place culoarea, da' gusturile nu se discuta :evil: , as vrea sa vad o masina in tara vopsita in negru mat.ceva in genu asta :arrow:
|
oau frate super tare solenza aia
moarte curata culoarea aia super marfa |
frumoasa solnita! dar spoileru din fata nu prea imi place(e cam prea rotund) si daca mere ca o solenza normala fara modif la motor chiar mai prost ca are roti cam late pt un motor de 75 de cai, e pacat. bravo pt aspectul esterior!
|
Re:
Quote:
Este Super Frumoasa Culoarea Solentzei......vreau sa o vad si pe strada ..... Axxaro.....super negru ala mat....cu stopuri LEXUS....si Faruri Angel Eyes .......Forzza Dacia..... masina poporului sa o ducem cat mai sus si sa o facem cunoscuta !!! |
2 Attachment(s)
un rahat din mures
|
mashina dupa parerea mea este urata dar dak stapanului ii place nu ar trebu sa vorbim(gustutile nu se discuta) :D
|
Re:
Quote:
|
sal
ador tuningul asta cu autocolant :D e cel mai necostisitor :))
|
foarte tunata masinuta. chestia ii ca pragurile is puse si invers ( sau asa se simte mai original :wink: )
|
2 Attachment(s)
o solenza modificata ... :arrow: :arrow: , pozele le-am gasit tot pe un forum parca... :?
Dupa parerea mea le intrece cu mult pe celelalte intalnite pana acum :roll: , voi ce ziceti ? :wink: |
Super frumoasa solenza albastra. Totusi, parca i-ar trebui alt eleron :?
|
Frumoasa masina.
O sugestie: scote si semnul si lasa plasa neagra la masca....va avea un aer mai agresit. |
Re: Tuning solenza
marfa masina cat ai bagat in ea? sistem audio aiceva pe ea? iar motorul cum suna ceva nou pe la motor e ?
|
Re: Tuning solenza
ce-i fain si lu' Dumnezeu ii place!!!!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning