![]() |
Re: Ford Focus Tdci 100PS-sugestii mai multa putere
da' aia era de fapt prima modiicare la care ma gandeam si chiar m-am informat si mi s-a spus exact ce ziceati voi,ca blow-off este d folos numai la benzina ca diesel-ul nu are clapetarespectiva si daca nu am inteles gresit d aia nici nu prea fac frana de motor de obicei diesel-urile,chiar daca unele zice ca au...oricum stiu ca nu o sa fie un tun masina asta da' chiar se misca f bine.Si familiara nu pot s-o consider,adica nu cu cauciucuri cu talon de 40...oricum,ideea era sa fac upgrade d putere dar sa folosesc masina si zi de zi,intelegi?Pt senzatii tari,oricum ar urma o moto,ca bani de senzatii cum trebuie sa-mi iau masina nu am,evident.Revenind,am gasit la 300E blow-off,ziceau chiar mecanicii ca in cel mai bun caz risc sa piarda presiune chiar cand este solicitata turbina la presiuni mari pt ca rostul principal al valvei este protejarea turbo-ului din suprapresiunea generata de inertie;poate nu-i cea mai fericita exprimare.
Inca ceva:uitati-va pls la masina pe thread-ul pe care m-am prezentat:nu-i un trasnet da' nici "familiara" nu pot s-o consider.130 de cai la 1165 de KG iese raport Kg/CP destul de bun,in plus,am cu ceva peste 300 NM de cuplu.Eu zic...onorabil,na,nu iesit din comun.Mai astept sugestii,mersi:-) |
aaa,inca ceva,szambi,eu chiar vreau sa ramana cat se poate de originala masina asta,m-am scarbit de spoilere tip carbon NFS si capote de Enzo,in plus si spoilerele d care ziceai tu,oricare arata asa...Jante am...pe 17..215/40 Intenzionez sa pun numai cand o sa am bani si numai OZ,ca doar se fac aici..in plus-preferatele mele.Sistemul audio...am omis sa precizez:headunit Pioneer Deh-P 6900 IB,front Hertz HV165L,Spate JBL GTO 937,amplif Blaubunkt GT Series 210Watts RMS,subwoofer blaupunkt 12" tot Blaupunkt GT.mai am de lucru,la sistem audio,vreau ceva "discret"(adica nu batator la ochi ci pt ureche) si fidelitate.Trebuie lucrat la antifonare,banuiesc,inca 2 Hertz in fta identice,cu buzunare de rigoare,si in loc de sub-ul blaupunkt vreau basslink Infinity,chiar daca are cu cativa watts mai putin.Ce zici?Asta e acum primele,miscari ce le-am facut p directia sistem audio.Zi,pls la ce Astra din '92 te refereai.Apreciez postul tau
|
Ma refeream la un GSI de exemplu, in fine.... Blow-off-ul ai grija cum il montezi, cine il monteaza si ce marca achizitionezi si de unde ! in rest e usor :)) Iti sugerez sa cumperi de la o firma, nu de la pers. fizica si sa iei unul nou expres pt. Diesel. Dupa achizitionare, se monteaza intre turbina si clapeta de acceleratie. Eu am patit-o deja cu un Blow-Off-Valve pe care l-am cumparat pentru Golful meu insa nu s-a potrivit. Suna f. frumos, scotea un sunet bestial chiar, insa oricat incercam sa reglam, sa legam altfel BOV-ul, sa pacalim computerul masinii etc.. degeaba... acel BOV era perfect, era nou DAR nu se potrivea pe masina mea, asa ca ai si tu grija ce cumperi si de unde....
In legatura cu muzica, iti sugerez ca orice marca iti montezi sa aplici si o izolatie masinii pentru o foarte buna acustica ;) (marca ti-o alegi dupa buzunar) |
ok, ok,mersi, cred ca pt blow off mai astept, este aici langa mine un tuning shop f mare si chiar aia mi-au spus ca nu face mare lucru da' suna f fain... o libidine. Acuma eu am vb cu vanzatorii nu cu mecanicii, in schimb la astia care se ocupa d chip-uri mi s-a spus ca ei nu ma sfatuiesc. Poate tot o sa pun dar mai incolo.
|
Quote:
2. Pe mine m-au sfatuit (cei care mi-au cipuit masina) sa nu pierd vremea si sa-mi achizitionez unul .... si pe la noi cam toti tunerii spun asta. Oricum, e masina ta si ramane la latitudinea ta daca iti pui sau nu. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning