![]() |
Re: E36 - m40b18 WRX
Ai inceput sa te misti bine ;) chiar daca e 1.8 :-)... dar totusi ai grija la farfurie :???: acolo e pentru cei hight skill :twisted:
|
ce high skill ma, ai vazut cand a plouat ce frumos a fost la farfurie :))) pacat cand m-am rasucit cand sa o dau pe partea cealalta :D abea astept urmatoarea ploaie
|
Ma WRX imi place de tine frate te prezinti bne 1.8 :D da te dai bne in rond la mol da la farfurie putin cam greu da mere .:-P
|
nu inteleg de ce sa nu rupa masina atata timp cat e o simpla pisica din 91 cu putine dotari,care nici nu prea merge inmatricvulata..si cu ce o rupe? ca face ce ar face oricine cu un bmw?
totul e sa ai grija sa nu te intinzi prea rau,sa nu patesti tu ceva.. ca masina nu o sa moara de la o luna de cercuri pana te saturi tu..bafta |
uite cineva care intelege...si-asa m-am saturat de prostii de depasiri de cercuri...acum deocamdata vreau sa o aranjez, sa o fac ca pentru mine...si pe urma mai vedem...
|
o intrebare...putin cam depasita...unde este acest rond? pls tell me
|
Quote:
am o mica banuiala ca la intrare in giurgiu.dar stai linistit sunt mai multe ronduri in bucuresti. |
da da...mai multe si mai frumoase si fara denivelari...asta de care tot zicem noi de la mol...e la intrare in giurgiu...si e singuru care e udat...ptr ca sunt niste furtune care uda florile si apa se scurge pe asfalt...in seara asta a zburat unu cu un citroen prin rondu ala :)) ..a zburat vreo 30-40 cm daca nu mai mult..si a aterizat pe partea cealalta...urat..a vrut sa intre tare cu frana de mana si era pietris :|
|
a vrut pe draq.....s-a dus drept si atat. in bordura inalta de juma de metru
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
combinatii cu pietris...nu e cine stie ce...
|
16 Attachment(s)
poze noi si un filmulet :D
|
7 Attachment(s)
..........
|
1 Attachment(s)
+1..............
|
Super tare masina :) sa o stapanesti sanatos :)) eh m`am trezit si eu abea acum :)) oricum arata bine asa spalata si lustruita :D bafta ... imi iau si eu si ne dam la cerculete :)) sal !
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning