Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Buburuza mea: Opel Tigra - TOM (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/94537-buburuza-mea-opel-tigra-tom.html)

lglaurentiu 31-10-08 17:44

Re: Buburuza mea: Opel Tigra - TOM

chiar acum mam uitat pe net si scria 800-900 euro

malagutif10 01-11-08 08:01

:twisted: prima inmatriculare a fost in aprilie 1995 si are motor 1.4
daca iti iei una din 99 cu motor 1.6 cred ca platesti cam cat credeai tu

malagutif10 05-11-08 17:12

au sosit plasmele, poze in curand!!!!. mai am si o surpriza, sper sa va placa.................

lglaurentiu 05-11-08 19:01

ooooo ! hai frate arata mai repede ca mor de curiozitate ! :) ! daca poti sa faci te rog niste poze mai de aproape cu plasmele sa vad si io , te rog frumos daca se poate ! :)

magnifiqo 05-11-08 19:05

Se pare ca mi-ai luat-o inainte cu plasmele. Hai punele tu primu sa vedem cum iese si vorba lui laurentiu pune si tu poze cu ele reale cum am pus si eu sa vedem :) . Bft

lglaurentiu 05-11-08 19:10

stai linistit magnifico ca io il kred pe malagutif10 , dar vreau sa vad niste modele de plasme ca poate le tunez io , ca ma pricep , schimb beculetele in ce culoare vreau , ca nu stiu de unde sa fac rost de ele , poate imi dati niste sfaturi cat costa si de unde sa le comand

malagutif10 05-11-08 23:45

da baieti. o sa pun poze , detalii, ghid.........tot. surpriza e pe drum................;)

@lglaurentiu vrei sa schimbi becurile si sa pui leduri? si eu le-am schimbat dar nu sunt multumit de rezultat. la ceasuri pun plasmele iar la restu o sa mai lucrez dar deocamdata nu am timp de lucrari mai laborioase. sper sa pot monta plasmele desi ajung destul de tarziu acasa. oricum daca nu le montez o sa pun poze cu ele, in functiune . eu totusi sper sa le pun.

inca o noutate e ca mi-a venit scutul si mi l-a montat tata fara probleme. a costat 225 roni original. daca mai vrea cineva sa isi comanda il ajut. tipul de la care l-am luat e din cluj. livrarea in alt oras ar costa vo 14-15 roni

lglaurentiu 06-11-08 00:00

scut la ce ?

malagutif10 06-11-08 00:16

Quote:

Originally Posted by lglaurentiu (Post 1846407)
scut la ce ?

scut la motor................sa nu sparg baia de ulei masina fiind destul de joasa. scutul e de metal

cosmin_cosmin_1 06-11-08 08:52

scut o sa vreau si eu intr-un viitor..candva..i-ai facut vreo poza inainte de a-l monta? sunt curios cum arata.

lglaurentiu 06-11-08 09:23

aa scut la motor ! dar ce nu avea asa ceva sau era din plastic ?

malagutif10 06-11-08 11:20

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 1846656)
scut o sa vreau si eu intr-un viitor..candva..i-ai facut vreo poza inainte de a-l monta? sunt curios cum arata.

nu i-am facut poza inainte de a-l monta dar ma pot baga sub masina si iti fac poza............ nu-i problema

@lglaurentiu opel tigra nu vine cu scut din fabrica

lglaurentiu 06-11-08 11:25

oooo asta e o mare problema daca e fara scut ! dar nici o problema o sai fac io rost si de scut ! mai ales ca pe drumurile din romania
risti sa ramai fara roti si ce e sub masina cand " aterizezi " intrun "crater"

malagutif10 07-11-08 09:56

azi am vazut si eu scutul pe masina si e fffffffff jos. mare minune sa nu raman agatat pe undeva

trafy-vr6 13-11-08 09:54

te salut tom:D facem duminica o miscare?la club opel ?stima

All times are GMT +2. The time now is 21:57.

- Copyright 2026 4Tuning