Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   2 Femei in cautare de Moarte ! (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/94511-2-femei-cautare-moarte.html)

scturoag 12-12-08 23:36

Re: 2 Femei in cautare de Moarte !

daca eram in locul politistilor nici nu ma mai complicam sa fug dupa ea sa o prind , o lasam sa se arunce in fata masini , daca ea isi doreste asa ceva cu adevarat :)

roby wws 13-12-08 01:03

nu-mi explic ce le-au trecut prin cap.daca tot vroiau sa-o mierleasca puteau sa-si puna streangu de gat sau taiat vene ca tot e la moda,nu sa bage si pe alti in necaz.daca nu interveneau politisti cine stie ce tragedie se intampla pe autostrada.asa dai de necaz cu niste zdrente din astea

EaGle 13-12-08 14:03

Posibil sa fi fost drogate :D

Cand te droghezi cu droguri serioase, e de ajuns sa vrei sa vezi ceva, si-l vezi. Daca-ti spui in minte "vreau sa vad pitici, vreau sa vad pitici", pai pana la urma vezi pitici adevarati, in fata ta...par reali 100%. Unii ajung sa vada si "demoni". Eu cu ochii mei l-am vazut pe unu in oras cum s-a speriat de ceva ce a vazut doar el si a inceput sa urle si s-o ia la sanatoasa :lol:
Spun si eu lucrurile astea pentru ca aici drogurile sunt legale intr-o anumita cantitate, si media de drogati este de 3/10 aici, deci am prieteni care au avut experienta.

E posibil ca si ele sa se fi drogat si temir ce vedeau in loc de masini :D

dubmaniacks 19-12-08 08:49

Quote:

Originally Posted by V.Roberto (Post 1814222)
ar merita amandoua sa fie batute mar....

subscriu. dar si cu golful meu ratrod.. numa bine ar da doua urme de "cur" tocit pe capota... am spus "c_r" deoarece ei gandesc cu partea dorsala....

bafta.

CyberCSX 27-12-08 00:46

Astea n-or luat destula p**a.
Vreo 10 negrotei sa le faca posta vreo 2 zile si s-au calmat de nu le mai arde de sinucidere

laurentiu92 28-01-09 19:40

era beata sau drogata....altfel nu imi explic.

Victor_WRC 28-01-09 22:46

:shock::shock::shock:ai de capu meu cum sa te arunci mah in fata masini de 3 ori si sa scapi fara nici o zgarietura si pe autostrada:evil::shock:

scturoag 04-02-09 05:43

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1918576)
Posibil sa fi fost drogate :D

Cand te droghezi cu droguri serioase, e de ajuns sa vrei sa vezi ceva, si-l vezi. Daca-ti spui in minte "vreau sa vad pitici, vreau sa vad pitici", pai pana la urma vezi pitici adevarati, in fata ta...par reali 100%. Unii ajung sa vada si "demoni". Eu cu ochii mei l-am vazut pe unu in oras cum s-a speriat de ceva ce a vazut doar el si a inceput sa urle si s-o ia la sanatoasa :lol:
Spun si eu lucrurile astea pentru ca aici drogurile sunt legale intr-o anumita cantitate, si media de drogati este de 3/10 aici, deci am prieteni care au avut experienta.

E posibil ca si ele sa se fi drogat si temir ce vedeau in loc de masini :D

Halucinatiile le ai doar de la injectabile ... ori erau injectate , ori innebunise din iubire :)))

All times are GMT +2. The time now is 01:11.

- Copyright 2026 4Tuning