![]() |
Re: 2 Femei in cautare de Moarte !
daca eram in locul politistilor nici nu ma mai complicam sa fug dupa ea sa o prind , o lasam sa se arunce in fata masini , daca ea isi doreste asa ceva cu adevarat :)
|
nu-mi explic ce le-au trecut prin cap.daca tot vroiau sa-o mierleasca puteau sa-si puna streangu de gat sau taiat vene ca tot e la moda,nu sa bage si pe alti in necaz.daca nu interveneau politisti cine stie ce tragedie se intampla pe autostrada.asa dai de necaz cu niste zdrente din astea
|
Posibil sa fi fost drogate :D
Cand te droghezi cu droguri serioase, e de ajuns sa vrei sa vezi ceva, si-l vezi. Daca-ti spui in minte "vreau sa vad pitici, vreau sa vad pitici", pai pana la urma vezi pitici adevarati, in fata ta...par reali 100%. Unii ajung sa vada si "demoni". Eu cu ochii mei l-am vazut pe unu in oras cum s-a speriat de ceva ce a vazut doar el si a inceput sa urle si s-o ia la sanatoasa :lol: Spun si eu lucrurile astea pentru ca aici drogurile sunt legale intr-o anumita cantitate, si media de drogati este de 3/10 aici, deci am prieteni care au avut experienta. E posibil ca si ele sa se fi drogat si temir ce vedeau in loc de masini :D |
Quote:
bafta. |
Astea n-or luat destula p**a.
Vreo 10 negrotei sa le faca posta vreo 2 zile si s-au calmat de nu le mai arde de sinucidere |
era beata sau drogata....altfel nu imi explic.
|
:shock::shock::shock:ai de capu meu cum sa te arunci mah in fata masini de 3 ori si sa scapi fara nici o zgarietura si pe autostrada:evil::shock:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
- Copyright 2026 4Tuning