![]() |
Re: Scirocco mk 1 '77
oldies but goldies !
imi place sa urmaresc asemenea proiecte . bafta maxima . |
acelasi lucru care il faci tu l-am facut si eu crede-ma ai nevoie de multa rabdare procesul tehnologic dureaza dar se merita . BAFTA MULTA
P.S: ai dreptate piesele de tinichigerie nu prea se gasesc la modelele scirocco dar la piesele de mecanica te poate ajuta programul de golf 1 si o parte din golf 2. bafta multa |
Msi msi,astazi am vbit cu cineva din germania si poate reuseste sa cumpere aripi la o licitatie de pe e bay,la bani de nimica ,noi am gasit la 300 E bucata x 2 ,cam mult,(la 300 E este masina intreaga pe e bay)sapt viitoare sper sa termin tinichigeria,daca nu mai apar ceva gauri,si unde era mai moale tabla am decupat o si am inlocuit o ,o fac pt mine mai bine zis,am cumparat si materialele pt tapiterie ,plafonul si scaunele(dungile din mijloc)vor fi crem,bord piele,volan piele...etc
|
felicitari pentru ambitie si proiect... sa vedem ce urmeaza:D
|
Din pacate nu am reusit sa iau aripile ca au ajuns la 75 E /bucata si plus transport ajungea cam 220 E pret final,asa ca urmeaza sa le fac pe astea....,sapt asta am terminat tinichigeria pe partea asta a masinii ,sapt viitoare o voi intoarce pe partea cealalta sa termin cu sudatul odata .
|
eu nu inteleg.... de ce asa scumpe niste aripi?
pentru un golf 1 erau 150lei bucata :( |
Piesele sunt mai rare si mai cautate ca cred ca nu sau fabricat atatea ca si din golf ....
|
bafta la sudat mai naspa e cu frigu asta ca tre sa ii dai chit se intareste mai greu.....vopsitoria banuiesc ca o faci la cuptor nu ?
|
msi ,mai este pana ajung la vopsit ,dar va fi vopsita de mine in cealalta hala ,masina asta va fi refacuta in totalitate de mine (numai la scaune ma ajuta un prieten) ca sa nu am motiv sa injur pe nimeni,daca nu iese ceva bine va fi vina mea,dar oricum sper sa iasa totul bine.....
|
asteptam sa vedem ce iese:D
|
2 Attachment(s)
Cam astea au fost inlocuite,si asa arata acum....
|
oho....felicitari...si spor la munca in continuare:)
|
am dat toata masina interior exterior cu teroson(unde trebe),am reusit sa curat usile si sa le si repar ,nu erau foarte ruginite,mai am aripile de facut....,si am luat un set de jante frumoase clasice cu multe spite cum imi plac mie,de la un prieten la pret bun;),intre timp si tapiteru mia dat materialele inapoi ,tre sa le trag inapoi pe scaune,urmeaza sa imi faca volanul si bordul
|
Quote:
|
Multa bafta cu masina asta, imi place foarte mult.
Bafta inca odata |
| All times are GMT +2. The time now is 22:53. |
- Copyright 2026 4Tuning