Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Ford Capri Mk1 (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/94382-ford-capri-mk1.html)

andreigame 13-11-08 13:59

Re: Ford Capri Mk1

2 Attachment(s)
deci asa arata masina...m-am riscat sa vii le arat:rolleyes2

5inci 13-11-08 15:29

una dasta sa o faci un rosu dala lucius, si iesi sa faci senzatie cu ea fara sa o mai inscrii sa o futi pe drumurile noastre.o mai scoti la o expozitie una alta

UNLORD 13-11-08 17:59

Quote:

Originally Posted by andreigame (Post 1861519)
deci asa arata masina...m-am riscat sa vii le arat:rolleyes2

Zici ca a crescut din pamant. Cine stie, daca o mai lasi, se mai coace. Oricum modelul e frumos si ar merita restaurat.

codrin44 15-11-08 14:35

e un GT care merita tot efortul. incepe cu interiorul apoi motorul si la urmă exteriorul... merita efortul si trebuie..!!

roby wws 15-11-08 15:15

frate baga-te daca e chilipir;daca nu mai bine mai cauta
nu te grabi asculta sfatul meu(stiu ce vb ca mi s-a intamplat;de ce sa te plimbi cu una de remat cand poti avea un 2000turbo)

andreigame 15-11-08 16:08

pai nu o s-o cumpar ....o sa cumpar una care merita....nu o sa iau una prea varza ....o sa cumpar una in stare buna....mai astept pana cand o sa gasesc una calumea

claudiu lucian 16-11-08 03:52

credeam ca vrei sa te apuci de proiect, ca o ai si dai drumu la treaba, dar daca nu ai masina....exista sanse mari sa e razgandesti!

andreigame 17-11-08 19:56

de razgandit nu cred deoarece imi place prea mult masina..:P

trib 17-11-08 21:18

eu in locul tau, luam de mult capra aia neagra, eu am luat una in stare multtttt mai proasta, dar nu regret nici acuma... in primavara sper sa fie gata de drum.

andreigame 18-11-08 11:47

si cati bani ai bagat in a ta pana acum? curios doar:?:

NWZeu 18-11-08 12:45

Am mutat threadul la "Alte discutii Ford", cand se va achizitiona masina topicul va reveni la "Masina mea Ford", pana atunci ..... spor :)

Bogdan72 18-11-08 15:30

Ai cunostinte de mecanica?Daca nu cam nasol...foarte multi bani investiti...iar daca vin de la tata...se satura si el de bagat mii de euroi intr-un "fier vechi".Vad ca ai pasiune in tine, pasiunea ta cam costa, o caroserie frumoasa gasesti ieftin, dar cati bani investesti asta nu ai de unde sa stii...uite la pozele cu mk1 meu si sa imi spui dupa parerea ta cam cati bani crezi ca am bagat in el...mai vorbim.bafta

andreigame 18-11-08 21:44

Quote:

Originally Posted by Bogdan72 (Post 1872036)
Ai cunostinte de mecanica?Daca nu cam nasol...foarte multi bani investiti...iar daca vin de la tata...se satura si el de bagat mii de euroi intr-un "fier vechi".Vad ca ai pasiune in tine, pasiunea ta cam costa, o caroserie frumoasa gasesti ieftin, dar cati bani investesti asta nu ai de unde sa stii...uite la pozele cu mk1 meu si sa imi spui dupa parerea ta cam cati bani crezi ca am bagat in el...mai vorbim.bafta

iti stiu capri-ul ti-am urmarit lucrarea si mi-a placut mai putin culoare mi-ar fii placut sa fi fost neagra in rest o masina superba aproximativ exact cum vreau si eu ..doar ca eu mai am niste idei de muscle...imi plac mult farurile rotunde pe masini .......oricum stiu ca ai investit cam peste 4-5 mii de euro in ea si ti-am vazut si postul de vanzare pret care l-am vazut 4000 euro parca....oricum super tare titul tau......
cat despre mecanica nu am asa cine stie ce cunostinte ....de vreo 5 luni invat mecanica pe masinile vechi ca astea ma intereseaza..sper sa invat mai multe cu timpul si cu una in garaj la mine ca so pot studia mai bine:P......sper sa ma ami invatati ca voi stiiti mai multe ....ms bafta

andreigame 18-11-08 21:47

6 Attachment(s)
un capri mk3 care mi-a placut foarte mult....oricum mult fibra pe el dar e facut frumos in stilul camaro ss sper sa va placa

dan_kamikaze 20-11-08 07:40

1 Attachment(s)
daca te intereseaza un model muscle .... poti copia fibra si pune pe a ta ... eu asta o sa fac in primavara ca a mea....

All times are GMT +2. The time now is 15:07.

- Copyright 2026 4Tuning