![]() |
Re: Ford Capri Mk1
2 Attachment(s)
deci asa arata masina...m-am riscat sa vii le arat:rolleyes2
|
una dasta sa o faci un rosu dala lucius, si iesi sa faci senzatie cu ea fara sa o mai inscrii sa o futi pe drumurile noastre.o mai scoti la o expozitie una alta
|
Quote:
|
e un GT care merita tot efortul. incepe cu interiorul apoi motorul si la urmă exteriorul... merita efortul si trebuie..!!
|
frate baga-te daca e chilipir;daca nu mai bine mai cauta
nu te grabi asculta sfatul meu(stiu ce vb ca mi s-a intamplat;de ce sa te plimbi cu una de remat cand poti avea un 2000turbo) |
pai nu o s-o cumpar ....o sa cumpar una care merita....nu o sa iau una prea varza ....o sa cumpar una in stare buna....mai astept pana cand o sa gasesc una calumea
|
credeam ca vrei sa te apuci de proiect, ca o ai si dai drumu la treaba, dar daca nu ai masina....exista sanse mari sa e razgandesti!
|
de razgandit nu cred deoarece imi place prea mult masina..:P
|
eu in locul tau, luam de mult capra aia neagra, eu am luat una in stare multtttt mai proasta, dar nu regret nici acuma... in primavara sper sa fie gata de drum.
|
si cati bani ai bagat in a ta pana acum? curios doar:?:
|
Am mutat threadul la "Alte discutii Ford", cand se va achizitiona masina topicul va reveni la "Masina mea Ford", pana atunci ..... spor :)
|
Ai cunostinte de mecanica?Daca nu cam nasol...foarte multi bani investiti...iar daca vin de la tata...se satura si el de bagat mii de euroi intr-un "fier vechi".Vad ca ai pasiune in tine, pasiunea ta cam costa, o caroserie frumoasa gasesti ieftin, dar cati bani investesti asta nu ai de unde sa stii...uite la pozele cu mk1 meu si sa imi spui dupa parerea ta cam cati bani crezi ca am bagat in el...mai vorbim.bafta
|
Quote:
cat despre mecanica nu am asa cine stie ce cunostinte ....de vreo 5 luni invat mecanica pe masinile vechi ca astea ma intereseaza..sper sa invat mai multe cu timpul si cu una in garaj la mine ca so pot studia mai bine:P......sper sa ma ami invatati ca voi stiiti mai multe ....ms bafta |
6 Attachment(s)
un capri mk3 care mi-a placut foarte mult....oricum mult fibra pe el dar e facut frumos in stilul camaro ss sper sa va placa
|
1 Attachment(s)
daca te intereseaza un model muscle .... poti copia fibra si pune pe a ta ... eu asta o sa fac in primavara ca a mea....
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning