![]() |
Re: Dodge Challenger SRT10 concept vine la SEMA
arata bine...dar parca mergeau jante mai mari...si prelungirea aia la bara din fata...:rolleyes2
|
8.4 L ? :O tre sa ai cisterna de benzina/motorina dupa tine
|
E foarte simplu , comanzi in America , import in Germania si o inmatriculezi in Bulgaria sau Spania , si scapam de fomisti din guvern :peace:
|
Super tare SRT10 - ul !!! nu cred ca iar trebui mai mult cai, (nu ca nu ai putea sa scoti mai multi cai din monstrul ala, dar nu l-ai mai putea controla :-P) mai degraba iar trebui o suspensie buna si frane pe masura cea ce a primit deja !!!
|
Mai e o varianta: te poti duce direct s`o cumperi din America, asa scapi de intermediari ;) iar dupa aceea continui cu ce s`a spus mai sus.....bulgaria.
In rest........e........MONSTRU |
cred ca daca stai langa un monstru d-asta la semafor cu o evacuare non resonated te caci pe tine literalmente :lol:
|
Quote:
Iar dpdv benzina , acest motor are tehnologia aia ( Multi-Displacement System ) care ii permite pana in X% din apasarea pedalei de acceeleratie cat si la relanti sa mearga in 4 pistoane. http://www.dodge.com/en/2009/challen...rmance/engine/ Practic un consum real de Bucuresti ar fi cam 25% mers dinamic adica si lent dar si cu blana din cand in cand. Iar tinand cont de pret si senzatiile oferite in pretul asta + imaginea eu zic ca bate aproape orice masina cu veleitati sport ( in banii astia ). Mai zi-mi o masina de peste 500 hp care sa o gasesti la 50k$ + taxe ! Am zis cam 500hp pentru ca la americani intotdeauna puterea de la roata e cam cu 10-15% mai mica decat cea declarata, functie de cutie. Cumplul insa e immmmmmens. La masina asta ai o singura problema, banii de cauciucuri si pentru planetare, iti vor trebuii muuuuuuuulte. |
urat motor!!!!!!!!!!!!!!!! 8,4L 600hp sa fim seriosi
|
Nice nice ,o ia romanu si o pune pe gaz :))
|
Quote:
|
Marfa de motor....dar orikum neinpresionant cuplul si puterea....daca cei de la Dodge le-ar da motorul celor de la BMW MOTORSPORT sau Ferrari au scoate din 8.4 vreo 1000-2000 cai putere....!!!!!orikum RESPECT pt masina asta!!!!
|
Quote:
|
e un copil terminat....lasati-l in pace :)
|
Tare versiunea asta :) Am stat langa una in realitate si masina asta este imensa :D
|
Quote:
Asa e , un japozen ar socate 11111111111111 mii de cai din asa cilindree. Dar nici un bemeve nu o sa poata sa iti dea asa o stare cand te uiti la el cum iti da un animal d-asta. Ca sa nu mai zic ca un Sx ( orice nuamr vrei tu ) de la Audi, tunat sau nu, care sa duca peste 400 hp, sare lejer de 70 mii euro. Asta in versiunea cheala. Evident ca l-ar bate la toate capitolele dar la 30 mii euro NU exista masini asa puternice decat la americani. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning