![]() |
Re: Durex vs Love PLUS vs Altele
sfatul meu,nu de expert ci de om cu o anumita varsta:folositi-l cat mai des,nu aveti de unde sa stiti cu ce boli va puteti intalni,unele pe care partenerii poate nici nu stiu ca le au.nu va bazati pe incredere,mergeti la doctor inainte de a renunta la prezervativ,va fi mai bine pentru voi.hai va pup :)
|
Durex:elite,ultrathin,tingle.
|
Quote:
|
Eu mai nou am o obsesie cu Love + cu aroma de struguri...mi s-a pus pata pe ele :D
Pana acum foloseam Durex,da' nu mai stiu exact de care,ca m-am dat de o vreme buna pe Love+ Million Dolar Baby,nu cred ca a zis-o cu rautate,nu te mai ataca si tu asa... ;) |
cand o avea MillionDollarBaby 17 ani mi-oi taia eu capu(pieptului)!
|
Quote:
aici pot sa spun cu rusine ca am furat-o eu .. am avut incredere in o tipa cu care mi-am inselat iubita .. si m-am pricopsit cu un tricomonas de toata frumusetea .. este o boala usoara dar ... deh ... asa ca indiferent daca ea are prieten stabil su nu .. folositi prezervativul va jucati cu viata voastra ... cazul meu e unul fericit ca am luat o boala f usoara .. dar eu nu mi-am dat seama pentru ca noi ca barbati suntem purtatori iar boala se manifesta la ele .. la fete ... |
Quote:
|
pssssssttt gata cu cearta .... rezolvati dragostea impacarile .. contrele pe mess sau fata in fata ;)
|
MillionDollarBaby: dar care e buba
MillionDollarBaby: ? Dead Angel 99: ca ma pui sa o tai Dead Angel 99: MillionDollarBaby: hai ca nu t pun deci am scapat :D:X |
Quote:
:)):)):P vezziii ! aparentele insala :> 8) |
Quote:
|
de hepatita, sifilis, sida etc nu stie nimeni sa se tina:))
|
daca o faci fara trebuie sa sti si cu cine o faci!
|
erau niste versuri de la parazitii,care se refereau la prostituate "pana faci avere iei toate bolile cu << S >> posibile !!"
cam asta risca cei care o fac neprotejat...toate bolile cu "S" posibile,si inca cateva :D |
Quote:
poate sa-ti fie iubita si de 2 ani si sa nu-ti spuna |
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning