Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Subwoofere (https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere.html)
-   -   .....DLS UR15 (https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere/9396-dls-ur15.html)

Swat-Cat 10-11-05 13:34

si tu vrei sa zici ca pot sa dau doar intr-o bobina cu 500w rms????

saxo 10-11-05 19:01

DACA reglezi BINE !!! amplificatorul,poti da linistit.

Swat-Cat 10-11-05 21:05

pai daca eu dau cu cat zice in fabrica dc sa imi ac grizi ca il ard???? ori are 500w rms minim ori am 250w rms cat pt o bobina???....

daca as fi dat cu 800w poate da....trebuie sa reglez bine amplificatorul...

saxo 10-11-05 21:14

Exact,puterea e mai putin importanta atita timp cit reglezi corect sistemul.Mai mare ori mai mica....

ReLLaXX 10-11-05 21:36

Swat Cat... Cei de la DLS nu au de unde sa stie ce amplificator vrei tu sa folosesti. Asa ca logica lor e probabil cea mai simpla. Adica ei presupun ca tu ai un amplificator care livreaza puterea necesara difuzorului cand bobinele acestuia sunt legate in paralel. Asadar li se pare normal sa-ti recomande folosirea unei singure bobine (teoretic pe acelasi amplificator) cand prin cresterea impedantei obtii si o injumatatire a puterii debitate de amplif. Destul de rezonabil, nu?

Nimeni nu spune sa nu folosesti ambele bobine ale difuzorului intr-o incinta sealed. Incearca un B/R. Sau daca vrei neaparat sealed, incearca varianta recomandata si vezi daca sunt diferente majore la folosirea ambelor bobine. Nu se termina lumea aici. :) Intotdeauna se gasesc solutii. :wink:

Swat-Cat 10-11-05 22:26

am inteles...dar mi se pare ciudat....la bass reflex imi da paramentri pt serie si parale si la seald....doar pe o bobina.... oricum....nu conteaza...

sa termin eu incinta si o sa vad cum merge mai bine :)

saxo 10-11-05 22:37

E cea mai buna idee !!

Swat-Cat 14-11-05 22:57

2 Attachment(s)
am reusit sa termin cutia.....

problema 2:....ca material fono-absorbant sa bag in incinta?... ma gandeam la vata medicinala???? o fi buna??

darkm4n 15-11-05 01:34

Eu as pune mai multe suruburi la cutie ....

Swat-Cat 15-11-05 13:04

nu stiu daca mai e nevoie.... am turnat o groaza de aracet....nici cu ciocanu nu mai desfac cutia.....problema e materialul de umplere....ca acum suna cam urat.... trebuie sa bag ceva inauntru...

NILS_BUCURESTI 15-11-05 23:09

clasica vatelina :wink: sau daca vrei ceva marfa rau vezi ca am vazut pe la Dynamat ceva pt incinte :wink: BAFTA ! :wink: Marfa cutia!

Swat-Cat 17-11-05 23:16

2 Attachment(s)
gata si cu mocheta.....a fost mai greu de pus mocheta deca sa fac toata incinta....

se parare ca o sa raman dupa spusele lui nils... clasica vatelina...
am avut ochazia sa il incerc calume....la presiuna nici nu prea se simpte ca e pe compresie.... loveste greu....si cand e cazut se aude incredibil de frumos...

Swat-Cat 02-12-05 14:05

2 Attachment(s)
am voie sa fac asa ceva...adica sa nu am pierderi de presiune???

vpower16v 02-12-05 14:43

totul depinde de ce masina ai! daca e hatchback ,gen golf, asa trebuie sa fie montata,daca e sedan trebuie sa stea cu diful si cu portul inspre sofer ,iar daca e station wagon intreptata spre spate sau in sus .

Swat-Cat 02-12-05 20:57

am hatchback...ma referea ca daca e bine sa iau gura de aer de sus si sa o indredrept unde vreau....

All times are GMT +2. The time now is 03:40.

- Copyright 2026 4Tuning