![]() |
Re: orice pana in 200 cp
un civic type-r? stock?
|
vb pt sapt viitoare sa stabilim .......................................cu type R
|
un volvo s40 t4 200cp stock + soft? Poate facem o intalnire in 3 ... si cu type r ...
|
Un WRX '94, vechi, 211 la baza, habar nu am cata are acum, fara modificari majore, parerea mea - pana in 250CP.
|
Quote:
Quote:
..iar daca este cumva masina de antrenament a cuiva ce alearga in campionat...nu mai zic nimic de fair-play..:(...care o fi satisfactia?! |
Eram curios cum merge masina, a stat 1 an in reparatii, a fost jefuita rau, apreciez ca are spre 240 (eu nu i-am facut nici o modificare), poate are sub stock sau peste, ideia era sa nu ne intalnim doar noi 2, cand se intalneste cu alti pretendenti sa vin si eu sa apreciez puterea masinii. Plecare nu dau tare ca am un kit normal de ambreiaj, de fun ca doar nu dam pe bani.
(a spus 200 CP, poate apare si vre-un Type R sau GTI, acolo sunt curios.) |
type r volvo si cu wrx ramane sa vb prin pm osa sa va trimit io sa vedem cand suntem toti liberi
|
Quote:
|
Quote:
astept pm de la voi kre sunteti interesat:D:D |
...ma bag si eu cu un astra gsi de 150 cp stok si cu ceva modificari :P lasa un pm.si eu ajung la fiecare sf de sapt prin buc. ;)
|
Quote:
|
eu cred ca tu esti si mai tare :lol: ...greu de inteles, nu? semantica asta phootui ***** masii :twisted:
|
mi-a facut placere sa ma dau si tre sa o mai dam...dar diferenta e ff mica...practic masinile sunt acolo...depinde de plecare si schimbat...ca sa se decida castigatoru...oricum frumoasa cursa...cam cea mai frumoasa din ultima perioada a mea...
|
ma bucur ca ti a placut o sa ne mai dam cu siguranta iti promit ca o sa incerc sa o reglez din nou si sa fie la capaciate maxima din toate punctele de vedere.
oricum trage masinuta ta felicitari a fost frumos |
sincer a fost cursa anului pt mine...ff competitiv si strans...dupa mi s-a spart un furtun de apa dar acum e gata, schimbat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:39. |
- Copyright 2026 4Tuning