![]() |
nuuuuuuuuuuuuuu
sa nu aud de ban nu se face asa ceva toti au dreptul la replica asa ca asteptam acest drept |
lolz
daca ii dati ban pariez ca nu mai revine pe forum ! |
eu personal nu cred ca este fata... ezit numai datorita cuvantului lui gabi...
de ce nu cred? pentru ca eu nu am vazut pana acum fata asa vulgara pe de o parte si atat de rudimentara pe alta parte... asta nu e scuzabil nici prin varsta, nici prin... nimic |
poate asha sunt fetele la Craiova frate ?
si moldovencele is rele de gura da nu vulgare !? |
bueyyyyyyyy ZoliaT ce faci te legi de sora`mea? hmm nu`mi prea place
ce`i cu topiku asta ? mai bine recunoaste ca te`a facut o fata si gata .. sau tu esti inca demodat si crezi ca baietzii sunt mai buni ca fetele ? :twisted: trezeste`te.. si ai grija sa nu te lovesti... vin vremuri grele :))) |
Quote:
|
waw mah sa stitzi ca nu la asteptam la asta :) e chiar marfa shi nu o consider ca pe o ofensa ...sau ca pe o batjocura cum a spus tnos :)) ma rog suntetzi dulci totzi da faza cu votu` la travestitzii pui mei e ... cam aiure ma rog... Gabi sorry ca stiu ca ai albit datorita mie asta sunt eu cum a spus gabi o fata care am avut cam tot ce mi`am dorit sji mi s`a campus totu` la picioare ee... rasfatzu familiei fiind sji mezina familiei... akum vreau sa imi cer scuze pt ieshirile mele cam foarte vulgare ... nu o sa mai am astfel de ieshiri ii promit asta voua sji mai ales lu` gabi care a fost alaturi de mine cand am avut cel mai mult nevoie de un preiten de un frate .... el a fost in materie de sfaturi frate ,mama , tata tot e un tip super CARUIA II MULTZUMESC DIN SUFLET SJI IL IUBESC MULT cred ca am dat in diverse ... ma rog... gratzian tzin sa itzi spun ca daka te deranjez cu ceva sau te supar cu ceva ... nu mai citi baby mesajele mele ca nu te obliga nimeni nici sa citeshti nici sa ma suportzi ok te }{ pupik cu ocazia asta asa ... pt \"complimente \" esti marpha tipule ... haha imi place ca va datzi pareri sper ca adevarate ... despre mine imi place sa vad ca gandeshte lumea despre mine ... cum par in ochii lor etc. imi place ca ma consideratzi (unii) aroma forumului :) va pupik pe totzi suntetzi dulci sji mai astept pareri :)) aa... apropo ZoliaT e marpha topiku` te pupik dulce sji pe tine!!!
|
:) :) Kitana , e cu pupicurile.... cum e catalin cu plimbarile... , :P , mai kitana , hai naibi la tm sa dai cateva starturi.... si ne dam acolo parerea LIVE :P , ce zici?
|
hehehe :) eu am propus aia cu fetita atomica si se pare ca s-a intamplat(thx Zoliat :P )
Asa...nu e mah nici transexual nici baiat ... e doar o \"fetitza atomica\" :) ...cu toate k n-am vazut-o dekt odata live ... e super de treaba(cu toate k ea km dilie - in sensul bun al cuvantului :P ) si in plus nu arata nici rau(poate da dreaq sa intelegetzi k ma dau la ea sau ceva ... k va :boxing: :P ) ...deci ia sa facetzi bine sa bagatzi sticla de benzina-n portbagaj si sa venitzi la craiova sa va fac cunojtintza cu ea :P P.S. Kitana asa mah ... pune-i pe jar k poate se strang toti si vin la o liniutza la Craiova :twisted: :twisted: |
Wild child... da' creste ea mare, si poate o sa-si dea seama ca nu-i sta bine stilul 'de cartier'. :eyebrow:
|
mdeah alexius tu dicolo imi faci tu cunoshtintza cu ei sji parca vad ca daka ma intalnesc cu tine pe strada nici nu ma mai cunoshti :) :P:P:P:P:P
|
bigmac poate ai dreptate :) sji cred ca ai cred ca sigur
|
Quote:
|
haha gabi itzi dai podaba aia de par jos aku` mi`as dori sa fiu baiat sa`l vad pe gabi fara par pe burta sji pe piept ahahhahah a draq sunt :))
|
mah voi stitzi ce vreau io sa stiu ... care`s aia 4 de m`au votat la \" un baiat cu o minte bolnava\" sper sa avetzi tupeu macar sa`mi spunetzi:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning