![]() |
Aveti idee cam cat mai merge un 5 alpine turbo din 85???
|
ii mai complicat ca ii mare tara....daca eram toti din acelasi oras nu cred ca era vreo problema, din contra cred ca deja aveam stickerele
|
Re:
Quote:
|
salut
e o idee buna.... in curand vreau sa`mi achizitionez si eu un r5.... sper sa ma primiti de pe acum in clubul vostru ! 8) |
Salut. Ma bag si eu in treaba asta. Am si eu un renault 5 - si e o deosebita placere sa stau de vorba aici cu alti membri, posesori de asemenea masinute. Sa nu cumva sa se inteleaga ca am ceva impotriva celorlalti membri :roll:. As posta si niste poze cu masinuta mea dar nu stiu inca daca aici e locul potrivit. Mai caut prin sectiunea asta si vad eu. Numai bine!
|
Re:
Quote:
|
5 Attachment(s)
Ok. Merci p3rv35ul3 ... Atunci le pune tetea aici! Ma tot uitam :shock: da` nu gaseam ... noroc ca am dat refresh aici.
|
are o samanta de turbo in el?
|
e chiar misto masina,, sa o stapanesti sanatos,, si sa ai grija de ea,,
|
Merci mult, NiceWeather!.
P3rv35ul -> Nu. Din pacate nu are. Este motorul de 1398 cmc foarte asemanator cu cel de Dacia. Are 44 kw ~= 60 cp si 725 kg masa proprie in certificat. Daca as gasi un motor turbo (adica o masina cu totul - maine as lua-o). Nu neaparat renault 5 ... renault sa fie ( 9,11,16,18,21 ) si sa imi incapa motorul si cutia si eventual planetare, fuzete, punte cu discuri pe spate. Acum merge foarte bine masina, consuma cam 6-6,5 L %km, extraurban si cam 8-8,5 % km in oras. Sunt foarte multumit de ea, am cumparat-o cam de 2 luni, nici actele nu le-am facut. Nu vreau sa o fac pentru liniute, doar asa sa se simta si inima mea putin mai bine. Trebuie sa imi mai iau o masina ... completa ca sa pot face ceva (frane, cutie, motor). Dar caut neinmatriculata, pentru ca nu am bani sa mai iau inca una cu acte. A .. si am dat fix 2000 de euro pe ea. E bine? |
e mult prea bine...cauta pe paginile cu anunturi auto(nu mai stiu exact care) si o sa gasesti un renault 5 neinmatriculat in perfecta stare..chiar arata foarte bine.pentru motor te pot pune in legatura cu cineva de aici din constanta care concureaza la vtm pe r5.
|
chiar ca-i fain renaultu 8)
|
M-am jucat si eu putin in Photoshop si mi-am facut un avatar si un banner din ala sa il pun la semnatura. Am si eu o intrebare - ca sa-mi pun semnatura trebuie sa caut prin forum sectiunea help sau sa iau legatura cu un admin? Scuze pt. offtopic. Piry .. sper ca nu te superi da` am folosit ca background pe cel din banner-ul tau de la semnatura.
Back on topic. Nu mai zice nimeni nimic? p3rv3r5ul - nu gasesc pe nici o pagina de anunturi renault 5. Daca iti poti aduce aminte mai exact te rog spune-mi aici sau da-mi un beep pe 0721 29 28 16. Numai bine! |
_2FaST4U: vezi mesajul privat de la mine :wink:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:56. |
- Copyright 2026 4Tuning