![]() |
viper henessy e de vanzare
pe ebay la 65ooo.
|
Sil eu inca astept sa imi spui una mai puternica produsa in serie... dar vad ca astept degeaba...
|
sil4tuning inca imi esti dator cu un raspuns si il astept pls
|
1 Attachment(s)
Skyline: Mercedes-Powered 1000 hp V12
Configuration : V12 cylinders Capacity : 6715 cc (89 x 90 mm) Valve actuation : 4 over head camshafts, 48 valves Forced induction : 4 turbochargers Max. power : 1000 horsepower Max. torque : Over 100 kgm Clutch : Multiplate Gearbox : 6 speed sequential Weight : 1000 Kg 0 to 60 mph : 3 seconds Quarter mile : 9 seconds Top speed : 220 mph (+/- 354 km/u) ar mai fi cadillac 16 .....de serie inca nu este produs si modificate de diferiti tuneri sunt sigur care le-am vazut eu in poze si in date ..peste 1000 ...un ford GT , un murcielago , multe Nissan Skyline GT-R , multe porsche 911 , mai stiu de un saleen de peste 1000 in america modif si el , BMW de peste 1000 hp aproape toate seriile .....dar caut si gasesc date si poze ....problema este ca nu se stie de ele .... |
omule tu nu intelegi o treaba.Viperul avand motor de 8.5 litri are clar si cel mai mare potential , ceea ce ai facut tu acolo...ai scris degeaba ... pt ca totul e modificat de tuneri , pe cand asta e modificat de tunerul lor deci nu ai dreptate de data asta...
|
arata unde scrie de Hennessey Venom ca este tuner oficial gen AMG !
|
One of the Fastest Limited-Edition Street Cars in the World
With a price tag of $225,000, the Venom 1000 Coupe is also one of the more affordable super cars. The famous Viper tuner Hennessey will build only 24 examples for the 2006 production year and 3 of them have already been spoken for. Subliniez : The famous Viper tuner! Trage concluzia . Daca nu te-ai convins inca , pe siteul tunerului scrie sub logo asa : Hennessey,home of the world`s quickest , fastest and more powerful Vipers... mi se pare ca e destul de clar.Am sau nu dreptate? |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiii
|
ms :oops: :twisted:
|
Re: 2006 Dodge Viper Hennessey Venom 1000 Coupe
viperul a fost este si va fii masina mea favorita...impune respect la orice...daca mai bagi niste tuning in el...numai pe pista il conduci:)))
|
Re: 2006 Dodge Viper Hennessey Venom 1000 Coupe
Hennesey au ajuns faimosi in state pt calitatea proasta a fabricatiei. ati auzit vreodata expresia "you've been hennescrewed"? nu multumesc...daca iau o masina de 1000cp o sa iau una care nu imi explodeza in fata cum am iesit de la dealer.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:06. |
- Copyright 2026 4Tuning