![]() |
Re: Who is invisible on Yahoo?
si din yahoo sa nu apari pe site-uri ;) .... noi suntem veverite batrane ;) .. le stim pe toate :))
|
Si daca sta tot timpul pe inv. incerci de 10 ori pana il prinzi? O sa creada ca sunt massuri si iti da ignore si nu mai ajungi sa vb cu el:lol:
Si sa nu stai pe 4tuning in acelasi timp ca te dai de gol:D Pe mail la yahoo nu merge mereu sa vezi cand e invisible. |
nu dragos, problema e alta, daca nu sta pe vizibil inseamna ca NU are chef de tine, si ca daca are chef sa vorbeasca o sa-ti raspunda daca il cauti, daca nu, n-o sa faci decat sa-l enervezi/sacai/deranjezi spunandu-i ca tu STII ca sta pe invisible.
pe 4t poti activa opiunea de a nu aparea vizibil, deci nu e obligatoriu :) |
Tu vezi doar situatia in care te-a pus tipul acela, cu stiu ca esti pe invisible, si da, te cred ca poate fi deranjant pentru ca esti luat la misto. Dar daca vorbesti normal cu persoana in cauza? E placut sa stii cand e pe invisible ca nu stai ca boul si te uiti la monitor asteptand sa vezi daca e sau nu pe net, elimina aceasta necunoscuta, restul e la fel, daca are chef de tine iti raspunde daca nu, asta e. Macar stii ca a ajuns atunci informatia la el.
Programul te mai poate ajuta ca sa stii care e relatia cu o anumita persoana, daca stii ca e pe invisible si nu iti raspunde poate are ceva cu tine, poate te-a pus la ignore si tu nu stii asta dar vezi ca apare available si la tine nu apare asa. Programul are partile lui rele si partile lui bune, depinde cum este folosit. |
exact ..
|
sau poate,a pus pe blat messu,ca ii vine un file mare si ea este plecata ...la mine se intimpla frecvent...
blatul=ditamai indicator maaaare si rosu cu o linie alba pe mijloc!!!!!dar evident,sunt oameni care nu folosesc optiunea asta ca sa scrie la status DND,sau busy,ca unii nu o respecta,si se chinuie degeaba,asa ca se retrag pe blat.dar noroc ca altii mai destepti au inventat astfel de softuri si tu tot poti sa te uiti daca reusesti sa enervezi omul(ca oricum ajunge la el ceea ce ai vrut sa zici,prin minunata optiune "offline messages" dealtfel) la mine regula e simpla.fara buzz,fara mass fara insistenta in cazul in care sunt pe blat.in cazul in care se intimpla,daca omul imi este simpatic,il avertizez odata,in al doilea caz ignore...sau ignore direct! am impresia ca la noi cultura messului este cam la aceasi nivel cu aia de pe autostrada! |
Tocmai azi am avut ocazia sa vad ca cineva e available desi la mine in lista aparea offline, s-a rezolvat simplu cu un ignore din partea mea:D
Sau acum 2 zile aveam nevoie de ceva pentru facultate, si m-am uitat la colegi sa vad care e pe invisble, si mi-am rezolvat treaba rapid, fara sa il deranjez prea tare si fara sa fac pe desteptul. |
bravo
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
merge la voi:D ca eu i-am dat disable
:D |
noutati....
avem un site minunat,imvisible...unde vine l@barul si just for fun iti baga id-ul si EL este de acord ca id-ul TAU,cu avatarul TAU cu tot sa ramina expus pe site-ul asta minunat ,dedicat pt idioti ,care nu sunt in stare sa isi instaleze un mess beta daca tot au astfel de curiozitati. ca urmare,tu care iti folosesti messul pentru altceva decit cybersex si esti obisnuit/a sa dai add fara explicatii,pt ca stii ca esti abordat/a in legatura cu lucruri serioase...te trezesti cu 20 de adduri intr-o dimineata... cei care utilizeaza acest serviciu si nu inteleg care este supararea celor care vor liniste cind stau pe blat,macar fiti atenti un pic si debiflati casuta aia unde sunteti de acord cu afisarea id-ului cautat!!!!! nu specific aici ce anume doresc celor care au inventat site-ul si nici fan-clubului...(un emoticon "pls die!" daca se poate,va rog frumos!!!) |
inca unul bun! afisare si profil Hi5 daca se doreste in functie de ID de messenger http://www.faceboo.im
|
Poate omul are treaba in acel moment si ca sa nu fie deranjat sta pe invizible, asa fac eu cand deschid laptopul, ma conectez pe invizible verific mailul si apoi vad ce mai am de facut dupa aia dau online la messenger.
App: era un site nu ii mai stiu numele cum a zis colegul de mai sus unde iti afisa el singur id cu pozna de la advatar, pff intrau in fiecare zii cate 5-10 persoane ca sa ma cunoasca mai bine majoritatea baieti (coca, balari si alte natii), urasc chestia asta, mi se pare ceva stupid. http://www.ymvista.com/yahoo/ymessen...sible-avatars/ http://www.status-yahoo.ro/ http://detectinvisible.com/ http://www.invizibil.info/ |
Dar ce te faci cand persoana pe care o verifici apare ONLINE dar tu in lista nu o vezi??? Asta inseamna 1 singur lucru: TIA DAT TIE OFFLYNE PERMANENT. (nu un gest foarte frumos)...;)
|
sau e online doar pt 2-3 grupuri, si pt 2-3 nu e...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning