![]() |
Re: 3SE se despart...?
Whoooooo careeees??? Serios...mi se pare unul dintre cele mai gay threaduri de pe forum...fara sa jignesc pe nimeni spun asta...dar...ce urmeaza???? Sa aflam de pe 4tuning ca Britney Spears isi pune botox in buze???
|
Quote:
topic inchis! sau sters...la alegerea moderatorului! |
Nu frate , puneti topicul la Divertisment !
3 EMO scuze 3SE se despart :) |
cee? Andree' se despart? ... aaaa.. nuuu 3 SE.. eh.. tot aia e! tot prost canta ambele formatii ! :)
normal ca inainte ne placeau formatiile astea! pt ca prin 98 nu multi aveau internet! iar pe televizor prindeau MCM ..mare lucru nu aveam ce sa stim! de'aia noua ne placeau efectele alea si playbackurile nesimtite! acum cand ascult melodiile lor..alea vechi de ne placeau tuturor .. bufnesc de ras in hohote! sunt jalnici.. patetici, fara pic de voce! si care scot un album la 3 ani ! si asta o spun pt ca am ureche muzicala si stiu ce e aia muzica! Deci.. din partea mea... se pot destrama toti! ca oricum niciunul nu canta muzica adevarata... decat cativa: .. Stefan Banica jr. si aia de prin muzica populara. |
eu ma duc sa-mi tai venele.
|
Quote:
Modestule............:lol: Normal ca acum ti se par ca (virgula) canta aiurea , dar atunci erau alte vremuri si pentru acele vremuri erau foarte tari. Spune o trupa de acuma care sa aiba impactul lui 3SE de atunci. Acum insa s-a schimbat si lumea , atatea stiluri de muzica , trupele de afara si manelele , ai de unde sa-ti alegi. Mult mai greu in zilele de azi poti face ce au facut 3SE atunci. |
erm...
asta insemna ca trebuie sa imi dau jos altarul dedicat celei mai tari trupe din toate timpurile care a incantat plaiurile noastre cu melodioasele melodii precum ai plecaaaaat si clipee eee ??????? omg ce a ajuns lumea asta. in fine au fost si ei la vremea lor ce-or fi fost bla bla bla. sa le fie tarana usoara. laurentiu guta pardon duta sa ramana la produsul "slagarelor", chelutzu pardon negrutzu la tentativele esuate de rap/r'n'b si celalalt ... nush ... :)) |
Quote:
cum spuneam...TOPIC INCHIS! |
Da oameni buni, inchideti topicul ca devine stanjenitor pentru sustinatori. :)
|
pe buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ???
gata s-a terminat cu linistea mea nu mai pot sa dorm la noapte... bullshit. |
Quote:
p.s.: sper ca se tin de impresariat in continuare si se lasa definitiv de.."cantat" (imi amintesc de "hitul" lor cu "gelul-soferul" si denumirile de orase.... ) :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:58. |
- Copyright 2026 4Tuning