![]() |
Re: Battle || Seat Leon x10
vot seby.....e bine lucrata chiar daca nu mult!
|
VOT CRIMZ
|
wlady.
|
Nu stiu,parerea mea,s-a ajuns sa se voteze dupa numele autorului(daca ma intelegeti)...si nu numai de acum...
Daca e cineva sa ma contrazica,sa indrazneasca... ps:o mica corectare:la titlu e seat cupra... :D Asa ca...numa' bine! |
Eu te pot contrazice , pentru ca nu cred ca Tudorache$ a fost votat pentru nume ci pentru schimbarea bumperului si acelor lambo doors...
Seby Incepul masinii tale este foarte tare..a iesit foarte bine,dar ai avut timp berechet pentru a pune si un bodykit sau ceva. |
vot seby imi place ca e f reala
frumos lucrat abel si cel cu prelata :) |
Quote:
eu nu votez dupa titlu ci votez dupa preferinte .. ia sa vedem .. cu ce masina mi-ar place s ama plimb .. asa gandesc eu ;) .. nu are nici o treaba cu autorul si titlul e corect .. este seat leon cupra ;) .. chill ... mai stim si noi ceva :) ... aici -> http://**********/images/stiri/galer...1206040710.jpg la fel cum e si seat ibiz cupra daca nu ma insel aici -> http://www.automotriz.net/2005/galer...t-Cupra-01.jpg |
Vot crimz !
|
vot 7...illone
|
Ca][n
|
Vot Fabi(EaGle)!
P.S. foarte tari si : CRM si Tudorache$. :peace: |
Merci de voturi people :D
Eu l-am votat pe Ca][n deoarece se potriveste foarte bine design-ul cu masina ! |
ca][n are votul meu:) imi surade ideea>:):))
|
Quote:
|
Asta cu votatul dupa nume am observato si eu ;)
Am mai zis,mie nu imi place sa fac vt astfel incat sa para cat mai reala sau eu stiu..mie imi plac masinile artistice cu efecte .... idei ... creativitate ... :rolleyes2 de aceea l-am si votatat pe wlady.;)numai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning