![]() |
am inteles k sunt vreo 60 de camere, dar radare doar vreo 12...
cica or sa schimbe periodic pozitia radarelor... |
1 Attachment(s)
uite un excel cu pozitia camerelor pe tronsonul Bucuresti-Brasov
|
hai ca nu v-a facut-o chiar asa rau este un tronson liber pana nu stiu unde asa ca nu aveti de ce va plange
in plus eu spun ca este mai bine asa scapii de sobolanii aia |
Am auzit in dimineatza asta k in 10 zile, au fost eliberate 20 000 de amenzi... Si cica vor sa faca un program, k procesele sa le scoata calculatorul automat (cred k le e sila la jegosi sa mai scrie atata.... :roll: )
Ma intreb dc unele numere de masina sunt trecute in baza lor de date cu IGNORE :wink: :evil: |
pai pentru ca la noi in tara este lume cu bani care dau spaga si bineinteles parlamentarii :wink:
|
oi fi si pt. mine unu din procesele alea verbale? :((
|
Re:
Quote:
|
is varza ma astia de la tv. cand n-au material dau o tura pe net si uite asa iese cacatu.
cu 'valu de violenta' din scoli cum crezi ca au facut? filmuletsu ala cu gagicile care se bateau circula de cel putin un an pe net. revenind totusi, faimosul spray ar putea fi bun doar in cazu in care camerele respective au blitz dar din cate am inteles principiul e altul. in fine, ne-au cam invins. :D |
mai eu am inteles k nu e asa...
deci sunt deja baieti care le-au folosit si politaii nu au reusit sa le faca nimica... seful de la siguranta rutiera a spus ca trebuie sa modifice legea ca sa interzica spray-urile care deja au fost folosite... :roll: |
60?:O
De unde frate atatea 60 de camere pe dN1 ?
ai vazut asta la stirile de la ora 5? |
Re: 60?:O
Quote:
|
cam 60 camere in 19 locatii.
deci camera s.n. si aia de supraveghere trafic si aia de radar. in fiecare locatie is cel putin 2 camere, 'ntelegi acuma? |
Cine ma pune si pe mine la curent ? Care-i faza cu Spray-u ? :oops: :roll:
|
Parerea mea e ca nu functioneste :roll:
|
cica functioneste au zis la stiri ca politisti nu sau gandit sa bage o lege care sa interzica spray-u si aceea folie :wink: sau ceva de genu asta au zis :mrgreen:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning