Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Ferrari Enzo mat! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/93376-ferrari-enzo-mat.html)

steffan 07-10-08 00:02

Re: Ferrari Enzo mat!

mie imi place cum arata..., desi nu sunt fan ferrari. totusi daca Lambo va scoate o masina diesel, pot zice Ferrari RULZZ!

Rookie 07-10-08 01:13

am votat extraordinar pt Enzo-ul cu suportzii oglinzilor vopsiti negru si pt ca este un Enzo criminal ...
la celelalte nu am de comentat decat oglinzile vopsite complet in rosu ... ies in evidenta, dar nu intr-un mod prea placut ... oricum, tot criminale sunt si alea ...

parerea mea ...

marcelcrisan 07-10-08 09:25

orice as scrie ar fi de prisos...masina este adevarata in orice culoare

apache 07-10-08 11:02

parerea mea este ca arata binisor..nu extraordinar..nu e ceva sa spui wooowww ...

E aiurea faptul ca atunci cand auzi Ferrari te gandesti automat la rosu aprins ..dupa care vezi negru mat...si nu stii ce sa zici...e fain , nu e fain..

Lu' nenea Enzo nu cred ca i-ar fi placut masina asta...

KillYourSelf 07-10-08 11:07

e bestiala ideea de nergu cu insertii rosii...dar poate k ar fi trebuit sa fie un negu lucios nu mat...oricum arata superb :D :peace:

apache 07-10-08 11:09

nene..daca era negru lucios nu mai se facea topicul asta

Psycho 07-10-08 11:26

zicea cineva mai sus .. si roz sa fii fost ..

tuningul la fel ca si vopseaua asta la ferrari are rolul de a te face distins din restul gastii .. sau din restul populatiei .. masina si-a atins scopul .. intoarce lumea capul dupa ea o admira si nu este ca toate celelalte deci si-a atins scopul :)

stecherro 07-10-08 12:52

super marfa!..a iesit frumos chiar daca e autocolant...si chiar dak e cu autocolant..macar protejeaza vopseaua!;)

z3r0m3CSL 07-10-08 12:55

Arata bine si pe negru !!! cu tot cu dungulitele rosi pe la imbinari si pe capota ... si cu genteile nerge care au si ele o dungulitza rosie eu am votat "este extraordinar":peace:

edi2peu 07-10-08 13:35

Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 1795489)
crezi ca umbla cu jumatati de masura la un enzo? sau "celebrul autocolant"??????????

frumos,nu scrie nicaieri ca un ferrari trebuie neaparat sa fie rosu

ia uite-te in fata la spoiler si o sa vezi culoare rosie si oglinzile rosii sunt tot in culoarea originala

adrian2008 07-10-08 20:34

nice:D am vazut k e la moda chestia k negru mat:D:D mai era si un r8 pe aici:D:D

Bagiu 07-10-08 22:22

da autocolantu ala rezista la 300 si ceva la ora sau e doar de pus in expozitii ?

Claw166 08-10-08 19:25

frumoasa culoarea,DAR CHIAR NU E PENTRU FERRARI :(

nck_xx 08-10-08 20:32

este extraordinara masina numai ca mergeau si oglinzile negre si nu cred ca e facuta cu autocolant :-)

sir_sanjei 08-10-08 22:04

masina e kitsch oricum(nu inseamna ca daca e ferrari, rules) sau ce adca cineva ar face un caca mare si ar pune calutul deasupra lui va-ti inghesuii sa il conduceti sau mai rau....
mie nu imi place masina oricum si faze cu infoliatul mi se pare ft de cacao(chiar e trasa folie pe masina(se vede si la spoilerul de fata care pe interior ink mai are culoarea rosie.

All times are GMT +2. The time now is 10:00.

- Copyright 2026 4Tuning