Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   Mitsubishi Colt CZT 1.5i Turbo 150CP resoftare by Dimsport (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/93369-mitsubishi-colt-czt-1-5i-turbo-150cp-resoftare-by-dimsport.html)

MadCow 08-10-08 18:52

Re: Mitsubishi Colt CZT 1.5i Turbo 150CP resoftare by Dimsport

ar fi foarte frumos cu atat mai mult cu cat va fi prezent si CZT-u de la Iasi - ala fara oglinzi care merge mai tare decat toate :)

Zyx 09-10-08 09:53

Deci, pentru o confruntare directa cu un CZT foarte rapid ar trebui sa venim la Tulcea, la curse... Aha...

czt-u 13-10-08 13:08

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1799263)
ar fi foarte frumos cu atat mai mult cu cat va fi prezent si CZT-u de la Iasi - ala fara oglinzi care merge mai tare decat toate :)

esti sigur ???????? ca eu nu prea cred ca cica ala de la master tuner adica eu a cam castigat .

MasterTuner 13-10-08 15:37

Coltul cu Unichip facut de MasterTuner l-a batut pe cel din Iasi. De doua ori. Cel din Iasi era usurat si avea un alt intercooler, mult mai mare.

MadCow 13-10-08 21:26

Quote:

Originally Posted by czt-u (Post 1806224)
esti sigur ???????? ca eu nu prea cred ca cica ala de la master tuner adica eu a cam castigat .

se pare ca a avut ceva probleme. oricum de data asta ai iesit invingator. felicitari.

Doc 13-10-08 22:54

Totusi provocarile nu isi au rost pe acest topic. Aceasta masina nu a fost modificata pentru drag, ci a primit un soft normal (safe) cu care a dat un rezultat foarte bun fara alte interventii.

czt-u 13-10-08 22:57

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1807195)
se pare ca a avut ceva probleme. oricum de data asta ai iesit invingator. felicitari.

probleme avem toti dar stiu ca masina lui a mers bine. ori cum intre mine si czt-u din iasi exista o prietenie si nu o strica nici o curs castigata de unu sa de altu

MadCow 13-10-08 23:17

Quote:

Originally Posted by czt-u (Post 1807389)
probleme avem toti dar stiu ca masina lui a mers bine. ori cum intre mine si czt-u din iasi exista o prietenie si nu o strica nici o curs castigata de unu sa de altu

frumos! credeam ca o sa-mi sari la gat :) ca am vazut ca asta e stilul "de bucuresti" - ma bucur ca nu e si stilul tau.
PS: probleme de plecare nu de buna functionare a masinii.

bogdan_kwx 13-10-08 23:19

nu as fi crezut niciodata sa ma bata un colt de 1,5 in fine nu are rost sa justific nimic dar masina mea nu a mers la valoarea ei asa ca daca am pierdut la cel de iasi si cel negru de buucresti l-a batut pe cel de iasi ...sa vedem cum stam cu cel negru. ce zici?

zGb 14-10-08 03:00

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1807438)
frumos! credeam ca o sa-mi sari la gat :) ca am vazut ca asta e stilul "de bucuresti" - ma bucur ca nu e si stilul tau.
PS: probleme de plecare nu de buna functionare a masinii.

si stilul tau "de moldova" ca sa fiu in ton cu tine a fost foarte intepat...n-am nimic cu tine cu atat mai putin cu acea parte a tarii noastre mirifice dar meritai sa fii putin "tras de urechi" pentru posturile astea ;)

All times are GMT +2. The time now is 03:52.

- Copyright 2026 4Tuning