![]() |
Re: Machetele mele- radu715
e misto..mai ales ca am vazut-o live ..si mai ales ca o sa imi iau si eu una la fel maine...dar las-o asa ...cum ti-am zis..nu o sa dea bine usile clean..pt ca nu se deschid..si o sa arate ca o chinezarie la 3 lei fara manere la usi..trebuia sa ma chemi pe mine sa fac pozele [-(
una peste alta imi place masina ...GJ Tu ai terminat clasele primare? Daca da , ar trebui sa cunosti limba romana! |
Quote:
Esti in aceeasi oala cu tipul de mai sus!:| Puneti mana si scrieti corect, eventual consultati manuale de limba romana, si lasati messengerismele! Altfel riscati sa aveti probleme! |
de unde ai acel stiker in miniatura?ca eu am incercat sa pun unul facut de mine si nu mi a iesit...sper sa ma ajuti
|
Quote:
id meu : radu715 .. da-mi add ca sa mai schimbam pareri :)) ..si sa iti zic de sticker..:) stickere* |
ai pm....defapt...chiar 2
|
mai bine o lasi asa dar ii mai pui folie si plafon negru:)...ar da frumos ...da si niste pleoape ar merge:)...e pacat de ea:)
|
9 Attachment(s)
Dupa o lunga absenta , va mai prezint niste machete.
Dodge Viper rt/10 Burago scara 1 /24 Renault Alpine A110 Burago scara 1/24 Si mai am , dar nu vreau sa supar moderatorii , o sa postez si maine :-) |
frumoasa colectie, la cat mai multe si cat mai interesante ! :)
:idea::idea::arrow: |
frumos alpine
il am si eu imi place ca are butelie in loc de scaunul soferului si roll-bar |
13 Attachment(s)
Dodge Challenger SRT8 Maisto 1/24
Bmw X5 Silverlit 1/16 modificari : -Stickere -Stopuri clare -suspensie ft putin coborata pe spate -Jante negre -Portbagajul de deasupra dat jos.. -Interior negru PE VIITOR : -Acoperite gaurile de la portbagaj -Vopsit Negru-Mat -Leduri mai mari la faruri Deocamdata atat.. |
:arrow:foarte tare, bv!:idea:
|
Quote:
|
Frumoasaa colectia rdu bravo!!!
dar nu e corect ca mi-ai furat ideea cu stikerele;)) |
foarte tare dodge-ul
o sa mi-l iau si eu |