![]() |
:x :x :x
:D |
Re:
RADU....................
CIOCOLATA INGRASA !!!!!!!!!!!!!!!!! |
Am observat
1 Attachment(s)
Discutam discutii off topic:
Un om avea un cal ... iar calul nu avea nimic impotriva... :oops: [/img] |
mansound... nu ti-e lene sa faci upload de fiecare data la poza aia? Vezi daca merge sa o pui in semnatura. :wink:
|
Sunteti Off-Topic! :peace:
|
Lasa-ne ca tu nu te stii distra! :lol: :P :lol:
|
ca tot e vb de mos nicolae tin sa va anunt ca mosu mi-a adus 8 D.D din state de 15\" 2000W rms buc .... :D
le bag pe duba sper ..in ianurie sper sa termin...de instalat... |
Asta e vis umed, nu mos nicolae. :lol: :P :lol:
|
Vis umed :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: doamne....
Acum p bune...mie mi a adus Masina Alma Gates (pe vremea cand era la kicker) :wink: ....daaa nu pot sa vin sa vio arat ca nu am bani de benzina :? :wink: |
Compania Boing a anuntat intrarea in productie a noilor porci cu reactie derivati din modelul anterior, binecunosctul porc cu lansare din prastie, cu o autonomie de zbor mult imbunatatita si emisie redusa de noxe. Se aud deja zvonuri cum ca blak si cls21b ar fi comandat cate 20 de bucati. :crazy:
|
dap...asa este...am comandat asa de multi ...pt ca ne am gandit ca vine craciunul si avem niste obiligatii prin CLUJ pe acolo... :wink:
Din pacate noua nu ne ramane nimic.... :wink: |
Din Cluj ii livram....la ce sa-i trimiti inapoi? :lol: :lol:
Obligatii aici nu aveti si nu o sa aveti niciodata. Nu se poate pune problema asa. Driven by pleasure, not by obligation. :wink: PS: Oare de ce nu ai gustat gluma? :lol: |
Hai mah...frate...ce dreaq...dak asa parere ti ai facut despre mineee............. :weirdface
BINE MAH RECUNOSC ...SUNT DEALER DE PORCI IN TARA ...macar nu sunt orice fel de porci :lol: |
Asa mai merge. :P :lol:
Deci....promotie de Craciun. Turbo-porci cu reactie la jumate de pret. Cumperi unul, primesti 2! 8) cls21b e dealerul pe bucuresti...apelati cu incredere! Stoc limitat! :twisted: |
Dap....deja doi s au dat ... UP ! :lol:
Nu pot sa cred ca am devenit dealer de porci ...in decurs de 3 min chiar :omfg: ...ce face rellax din om :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning