![]() |
Si eu cred ca mai degraba asta e un vis frumos decat o realitate...dar dc ar exista....jur ca as fii prezent :)
|
Re:
Quote:
|
eu estimez peste 40 masini / weekend in perioada sezonului, adica mai-iunie, pana in octombrie...
poti sa imi dai un pm daca te intereseaza sa iti dau un ajutor la un mic studiu de fezabilitate |
Ma intereseaza un studiul de fezabilitate, deoarece am facut si eu unul :D .Rentabilitate ar fi daca masinile prezente in cursul weekendului ar fi peste 50, iar pe 1 zi ar fi prezente cam 70.M-ar interesa deasemenea, daca trebuie sa-mi fac firma sa pot organiza un asemenea eveniment, si ce alte implicatii auxiliare ar implica: paza, om care sa dea startul, etc...De asemenea, as aprecia orice sfat venit de la persoanele care au mai organizat un astfel de eveniment (daca s-a mai organizat in Romania un Race Wars, prietenii stiu de ce).Cred ca se subintelege ca evenimentul nu e exclusiv pentru masini, ci pentru toti impatimitii vitezei, inclusiv motociclistii.Va multumesc.
|
Cred ca cel mai in masura sa-ti raspunda la intrebari este Sebastian.
|
Salut. Ma intereseaza un studiul de fezabilitate, deoarece am facut si eu unul :D .Rentabilitate ar fi daca masinile prezente in cursul weekendului ar fi peste 50, iar pe 1 zi ar fi prezente cam 70.M-ar interesa deasemenea, daca trebuie sa-mi fac firma sa pot organiza un asemenea eveniment, si ce alte implicatii auxiliare ar implica: paza, om care sa dea startul, etc...De asemenea as aprecia orice sfat venit de la cei care au mai organizat un asemenea eveniment (daca a mai existat un Race Wars organizat in Romania). Bafta.
|
In cazul in care tot ce sa spus ...iese la iveala macar in proportie de 50%...poti sa contezi pe o mare parte din baietii clubului nostru.
|
Re: Un nou loc pentru cursele legale
Quote:
Stiu despre ce e vorba, URZICENI, dar nu chiar buna. Am vazut :cry: |
Nu e vorba de pista de la Urziceni, ci de alta pista care e intr-o conditie mult mai buna.Problema mare e ca se intereseaza si altii de ea, oameni potenti finaciar, firme mari, cu care eu nu pot concura, fara sprijin.Din aceasta cauza intreb. Pe cati oameni (masini) pot conta?
|
Si inca ceva. Am mai spus ca aceasta pista se afla pe undeva langa Rosiorii de Vede, deci in partea vestica Bucurestiului, nu estica, spre mare.Bafta, astept propuneri, initiative.
|
daca nu ma insel ...
de cand e forumu` asta ... la asta se viseaza .. la o pista ... so .. nu vad de ce-ti faci griji de genul asta |
Re: Un nou loc pentru cursele legale
Quote:
|
Mare lucru ar fii sa se puna in practica ideea asta si sa devina functionala.
|
Nu doresc sa fac concurenta nimanui, sunt mai mult decat bucuros sa colaborez cu oricine, sa primesc sfaturi de la cei mai experimentati.Pe Sebastian doar l-am lamurit, pentru ca el a citit doar primul anunt, nu si lamuririle mele ulterioare.Bafta
|
Nu doresc sa fac concurenta nimanui, sunt mai mult decat bucuros sa colaborez cu oricine, sa primesc sfaturi de la cei mai experimentati.Pe Sebastian doar l-am lamurit, pentru ca el a citit doar primul anunt, nu si lamuririle mele ulterioare.Bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning