![]() |
Re: GTbyCITROËN - Salt in lumea virtuala…
23 Attachment(s)
Poze live de la Paris
|
wow, din nou !!!
In opinia mea conceptul acesta arata senzational, pacat ca e doar o macheta... foarte marfa pozele live, la rezolutie gigantica !!! :D |
Laser frate! :D parca e prea..prea mult asa dintr-o data.. nu prea ai cu ce sa o compari.. dar e OK :D
|
Numa a tehnologie nu arata interioru, volanu parca e de la formule iar ce e central parca e dintr-un avion, mai vechi din al II-lea razboi mondial. As vrea sa stiu cum e bordu daca lasi masina o ora in soare.... oare face si gratare?
|
Chiar nu ma asteptam ca Citroen sa faca un GT ,dar se pare ca mi a inselat asteptarile si a reusit lucrul asta intr-o maniera extrem de bine facut,oricum se stie ca Peugeot detine suprematia in frumusete cel putin in Europa.(vezi Peugeot 908 RC, Peugeot 907 etc.)
|
7 Attachment(s)
GTbyCITROËN in jocul Gran Turismo 5 Prologue
|
Arata destul de bine..dar sunt satul de masina "extraterestre" ...Si pe cine mai intereseaza in momentul asta o astfel de masina cand lumea este in criza economica.
|
imi placeeee
|
ce ciudata e :-D
|
batman batman.....:lol: frumos conceptul...pacat ca va ramane la stadiul asta muult timp
|
Ozn frate!
|
asta da concept, au imaginatie astia de la Citroen
|
arata foarte bine in fata si pe laterale dar in spate parca e o lama de ras .....ce nume are "citroen mach 3 turbo"?
|
in ceea ce priveste designul e pur si simplu genial.....e extraordinar de frumos.....
|
e mai tare de 1000 de ori decat audi r8
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning