![]() |
nu pretentii, ma... era o observatie.. m-a amuzat pur si simplu....
nu trebuia sa spun? dapoi cand o sa intru in amanunte.... :)) |
glumeam si eu ... :lol:
|
cam pe cand se stie cine/ce/cum ?
|
nu sunt fumator si nici nu ma uit pe jos la o poza sa vad daca sunt bani pe jos sau cine stie ce :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Gratzian sper ca nu iei in cosiderare mucurile de tzigara d p asfalt :)) ..Si inca o intrebare se ia in considerare daca am preparat si masina cealalta sau awionu sau alte elemente din pic ?Sau doar masina ?
|
eu nici nu am observat mucurile de tigara :shock:
|
tzigarile
eu as mai fi pus niste tigari si niste sticle de tzuica... da am uitat
:idea: :idea: :idea: |
Re: tzigarile
Quote:
|
pana la urma nu se mai face poll-ul?
|
se face...
sorry, dar sigur ati vazut ce avarii au fost la servere... am muncit de am innebunit |
Re:
Quote:
spor la munca ... |
Re:
Quote:
|
nu
incerc in 2-3 ore sa pun ceva pe topic |
credeam ca pun ceva mai mult... dar ca sa nu prelungesc tensiunea...
va spun unde am ramas: 11 masini in finala, si credeti-ma ca merge greu caci acum invat... m-amm mai sfatuit, am urmarit comentariile voastre, am reluat alte topicuri de virtual tuning, si am inceput sa invat, sa imi formez o parere poate o sa fiu si putin subiectiv, caci unele imi plac pur si simplu, chiar daca au unele greseli evidente... nu stiu daca e rau dupa regulile voastre. e 6 dimineatza, si pentru ca nu pot merge mai departe, va spun scurt unde am ajuns: in ordine alfabetica: Angel_Xaero BMW-M-Power EvLSant0s GolfTuning kickass Kolegu madskilz maskt merlin TNG xxdadixx maine poate voi fi mai harnic, si voi pune si comentariile la TOATE masinile, si un poll nu uitati ca acel poll nu va influenta decizia mea am pierdu f mult timp sa ma documentez, pentru a respecta munca voastra, nu am vrut sa aleg superficial si sa ignor detalii esentiale care conteaza f mult in ceea ce faceti in plus, cu primele 7-8 masini, voi face un articol special, surpriza... astept propuneri pt concursul 2 eu am o idee f importanta gasiti o poza buna de dacia 11oo de tunat virtual? va rog sa ma credeti ca am motive serioase sa ma gandesc la masina asta, cum am avut si cu loganul, care va insoti articolul cu loganurile tunate. am fost surprins placut de numarul mare de participare, de calitatea buna a multor lucrari care nu sunt in lista de mai sus, dar care, pentru inceput, mi-au placut f mult... si de nivelul pt mine uimitor a ceea ce puteti sa faceti. sper sa strangem impreuna o comunitate solida de virtual tuning, si sper ca in curand ii voi gasi si pe cei care au nevoie de aceasta comunitate si doresc sa aducem cat mai multi sa invete alaturi de voi, si sa descoperim alte si alte talente |
yey :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:00. |
- Copyright 2026 4Tuning