Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   lucrari la comanda Cluj Napoca (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/92775-lucrari-comanda-cluj-napoca.html)

B-14-BYE 24-12-08 15:14

Re: lucrari din fibra de sticla la comanda

e tipic romanesc.. faci o masina si restu le iei dupa net.. si te lauzi ca uite ce amf acut si cum a iesit.. nu zic ca nu face fibra si poate lucreaza chiar bine. dar e urat sa pui poze cu masini facute de altii..sincer

Alecs76 24-12-08 16:49

au venit sarbatorile,fi mai indulgent...omul si-a facut un portofoliu,si a dat exemplu si masina voastra ca poate sa creeze la fel....la multi ani tuturor !

Kent8 24-12-08 21:52

sincer, nu stiu ce sa`ti spun.
sunt din cluj, cunosc multa lume care lucreaza din fibra si in fibra, face incinte etc etc...dar pe tine nu te cunosc.
vad ca ai garaj, atelier, atelierul mi se pare cunoscut, seamana cu a lui smoke...dar nu stiu ce sa zic.
chiar as fi curios unde lucrezi, ca poate mi`ai afce si mie una alta.
a, nu ma lua drept carcotas sau rau intentionat, incercam doar sa aflu una alta.

bobe 28-12-08 09:20

Quote:

Originally Posted by Kent8 (Post 1940579)
sincer, nu stiu ce sa`ti spun.
sunt din cluj, cunosc multa lume care lucreaza din fibra si in fibra, face incinte etc etc...dar pe tine nu te cunosc.
vad ca ai garaj, atelier, atelierul mi se pare cunoscut, seamana cu a lui smoke...dar nu stiu ce sa zic.
chiar as fi curios unde lucrezi, ca poate mi`ai afce si mie una alta.
a, nu ma lua drept carcotas sau rau intentionat, incercam doar sa aflu una alta.

manastur,0727138323

bobe 28-12-08 09:23

:!:
Quote:

Originally Posted by B-14-BYE (Post 1939906)
e tipic romanesc.. faci o masina si restu le iei dupa net.. si te lauzi ca uite ce amf acut si cum a iesit.. nu zic ca nu face fibra si poate lucreaza chiar bine. dar e urat sa pui poze cu masini facute de altii..sincer

bai catelus,veziti de ale tale si stai in bancuta ta si nu vb aiurea ca am muncit i2 ani de zile in bucuresti,si am experienta de ani de zile pe cand tu ai vazut 3 masini deja dai sfaturi.oprestete......tipic romanesc

B-14-BYE 28-12-08 11:17

eu zic ca la tine e tipic romanesc baiatule.. faci 1 masina si restu le iei dupa net ca sa te lauzi pe aici.. de cand e facuta celica aia rosie de tine ? puteai sa zici foarte frumos ca am si eu kitul acesta de bari.. nu ca ai facut-o tu..

bobe 28-12-08 11:25

Quote:

Originally Posted by B-14-BYE (Post 1945593)
eu zic ca la tine e tipic romanesc baiatule.. faci 1 masina si restu le iei dupa net ca sa te lauzi pe aici.. de cand e facuta celica aia rosie de tine ? puteai sa zici foarte frumos ca am si eu kitul acesta de bari.. nu ca ai facut-o tu..

le am si kitul de bertone si cel e la veilside de toyota celica si am montat destule,care e problema ta? oprestete cu ***urile astea :evil:

Lil' D 02-01-09 10:33

Quote:

Originally Posted by B-14-BYE (Post 1939417)
inseamna ca te lauzi cu masini facute de altii.. nush cum sa iti zic.. poza asta e facuta chiar d mine

Mai sunt si 2 poze cu Subaru Hertz/Audison...care s-a facut de ceva vreme...

B-14-BYE 02-01-09 10:50

masina aia este alui radu.. alt prieten deal meu care sigur nu a ajuns la el in cluj sa isi faca masina..:)

GYM 02-01-09 10:53

Quote:

Originally Posted by B-14-BYE (Post 1952738)
masina aia este alui radu.. alt prieten deal meu care sigur nu a ajuns la el in cluj sa isi faca masina..:)

Nu mai fii asa sigur ;)

Lil' D 02-01-09 11:02

Quote:

Originally Posted by B-14-BYE (Post 1952738)

E in Cluj facuta.
Poate bobe a lucrat la ea...in caz ca asa e, imi pregatesc cenusa sa imi pun in cap :oops:

alex MG ZR 160 02-01-09 11:31

confirmam ca subaru a lu radu -hertz e facuta la cluj in garaj la sfigo iar bobe a lucrat la ea:) ca si o alta masina clk lu cabral.

B-14-BYE 02-01-09 11:46

atunci imi cer scuze.. dar celica aia nu e facuta d el :))

KTL_168 04-01-09 20:21

Fratele, am si eu un vectra b pt tine... Tot ce vreau de la tine e sa-mi zici un pretz sigur si bun pt o lucrare full, cred ca intelegi ce vreau sa zic... aripi umflate si tot tacamul. Momentan nu sunt in tara, dar intentionez sa vin in curand si sa-mi aleg pe cineva care sa imi lucreze masina intr-un stil adevarat. Astept pretul si niste imagini cu ceea ce ai putea sa faci, eu nu prefer un anume kit, vreau doar ce e mai frumos;)

Sir. Kid 05-01-09 10:48

Quote:

Originally Posted by B-14-BYE (Post 1952824)
atunci imi cer scuze.. dar celica aia nu e facuta d el :))

Celica aia e facuta la razvan!
In plus se vede si in poza ca ala e garajul lui razvan! :)

All times are GMT +2. The time now is 16:03.

- Copyright 2026 4Tuning