![]() |
BAH, VOI SUNTETI NEBUNI ????
SIGUR CONDUCEA O ***** !!!!!!! :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: |
deci pot spune cu mana pe inima ca si eu CONDUC MAI BINE DECAT IDIOTUL ALA !
sorry :)) eu era sa agat un passat adik am trecut milimetric tremurau toti din masina ! reactia urmatoare a fost : \"Ai baut ceva ? sau am baut eu si te-ai imbatat tu !\" ;) |
hai mai oameni postati ceva calumea
ce naiba tot eu tre sa va fac cu poze calumea ? unde-s accidentele alea bengoase ? daca si fi in locu vostru m-asi urca in masina lu' tata'mama si m-asi izbi in ce asi nimeri ,in timpul asta asi pune un amic sa pozeze/filmeze ca sa puna pe 4tuning hai mai oameni buni sa va vad ! ;) P.S. glumeam stati calmi , .......puteti poza si voi daca mai ramaneti in viata :) |
:shock: :shock: nu imi vine sa cred.... doamne... si eu m-as fi spanzurat... doamne... frumusete de masina ce au stricat astia.. :(
|
Hahahahahaha ! Am si eu un Ford Focus WRC acasa. Cred ca o sa primeasca acelasi tratament (sau nu?:lol:).
+ o masina-scrumiera :) Masina de epoca :D |
Quote:
Le-am cumparat de pe net .. da nu scriu adresa ca fac reclama si nu e bine .. iti zic in particular daca vrei .. aM INCERCAT SA BAG NISTE POZE DAR MI-A SPUS \" cHECK THE ftp SETINGS \" ... Nu a mers ... da le bag eu .. Am pozat un trabant TERCIUIT ! :peace: |
pfooai ... vreau si e o supra din aia.. de unde naiba iau .. si cam cat costa...? u cat ai dat pe supra?TE Roog frumos de 1 mai ... sa aduci si u skyline-ul plzzz :P k? oricum o sa fie cea mai tare mashina de pe acolo :)
|
Quote:
Skyline-ul are trasaturile super beton realizate , calitatea si realitatea pieselor sunt 99 % ... adica ma refer daca fac o poza cu ea pusa pe asfalt in fata blocului si ii deschid usile chiar zici ca este adevarata ... Supra - 1.600.000 Skyline 2.600.000 Si aduc si Skylineul de 1 mai ... :peace: |
shi yo mi-am pozat mashinutzele :lol: :lol: :lol: da nu pot face upload pe site sa vedetzi... oricum... amele-s dealea mai iefine :P :D
|
3 Attachment(s)
Sincer sa fiu daca era cineva in masina in momentul impactului nu cred ca a scapat cu viata sau printr-un miracol ar fi mancat cu paiul la spital in cel mai fericit caz daca nu prin vena ...
|
ouuuuuuuuuuuuch... urat de tot arata trabantu...
|
m-am linistit...nu sunt singuru' caruia ii mai plac masinutele la varsta de >20 ani...
|
3 Attachment(s)
lool
hai sa bag shi eu cateva poze :D :P :lol: PS nu au ieshit prea clar pozele ca le-am facut de prea aproape... |
LOL mai tekno , ideea era , accidente cu masini din astea... daca e ar fi o idee sa deschidem alt topic .. in care fiecare sa-si arate masinile de jucarie.. oricum :P ti-am zis cel mai usor mod de a face o jucarie sa para busita... e sa bagi 1 petarda 2 4 5 6 7 8 in ea.. :) pe 5-10 mai imi iau si eu un aparat photo digital... canon si atunci sa vedeti ca va disper cu poze.. :) peace dudez
|
pai sun shi accidente... uita-te la patu' meu ce accidentat e :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning