![]() |
Re: Old School Styling
Quote:
|
9 Attachment(s)
Matra-Simca Bagheera si Murena
|
14 Attachment(s)
....................... :-):arrow:
|
Interesante Vw-urile dar Veyronul nu are nici o legatura cu ele si nu e nici oldschool.:???:
Oricum ai reusit-o cu pozele cu VW ca mie imi plac ;) |
veyron-ul cica e un derivat din broscuta, nu stiu in ce masura...poate forma asa mai bombata..:)
|
si cand te gandesti ca majoritatea doresc masiniii noi ... uite k exista si oameniiii kre iubesc frumosul si o masina de calitate
|
;) merci
|
10 Attachment(s)
Audiiiiiiiiiii
|
Opel MEGA MANTA cu punte dubla pe fata a unui rus din localitatea Essen.
Masina a fost folosita si în prima editie a filmului MANTA - MANTA, este unicat, singura care exista: |
34 Attachment(s)
Quote:
Uite aici cum cred eu ca se face treaba.... Daca tot vorbim de stil, trebuie sa amintim aici curente care au aparut odata cu dorinta unor proprietari de Broscuta de a schimba ceva la aspectul masinii lor. Cele mai cunoscute sunt: Cal Look - ori California Look; stil aparut in anii `60 cand tinerii proprietari de Broscuta, in special studenti, au incercat sa modifice putin aspectul standard prin aplicarea de elemente cromate, jante speciale, etc. E vorba de o accesorizare abundenta a masinii. German Look - nascut in Germania (clar!!), in anii 60 prin adaptarea de piese Porsche la Broscute. Adevaratul avant a avut loc in anii 70 cand se organizau curse monomarca cum ar fi VW Cup ori Copa Fusca. Acest curent, al carui adept sunt, inseamna transformarea cat mai discreta la exterior a masinii, lipsa in absolut a orcaror elemente inutile pe caroseria si la interior si cel mai inportant - prepararea suspensiei si motorului a.i. sa obtii performante ridicate. Aici se recomanda pisele de Porsche (care se potrivesc f. bine), ori imbunatatirea pieselor originale. Rat Look - stil relativ nou, unde se pune accent pe aspectul efectiv de "galeta de rugina" al masinii cu garda la sol lasata la maxim si cu partea de motor/suspensie/etc cat se poate de tunata. Drag - masini preparate pentru cei 402 m, stil dezvoltat mai ales in SUA, ca si Cal Look. Buggie - masini transformate pentru teren accidentat, in special desert, curent nascut in anii 60, tot in State. Stilurile carte au inceput sa apara mai intai la Broscute sunt acum preluate de multe alte masini, poti vedea chiar si un Peugeot 206 tunat in stilul German Look.... Mai sunt si alte curente de stil, unele derviate din cele de mai sus, dar nu pot fi tratate toate aici fara sa suparam pe cineva... Iata cateva poze cu stilul Cal Look: Stilul Rat Look, poze: Stilul Buggie, poze: ------------- kirin : Dihorul,am incercat sa fac ceva bun (merge la 5 posturi consecutive ) si a iesit fix ****. |
14 Attachment(s)
Aici un German Look adevarat, o referinta in materie....
|
Dupa parerea mea, este cel mai interesant thread de pe 4tuning! Felicitari!
|
10 Attachment(s)
URSS 8)
|
2 Attachment(s)
Din Viena, vara 2008 :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning