![]() |
Re: Golf 4 1.9....first car
MASINA ESTE DE VANZARE cei interesati pot sa intrebe orice doresc:D
|
Quote:
|
o dau pentru ca vreau una golf cu 131cp....dar nu e neaparat sa o dau daca se gaseste un cumparator o dau daca nu nu e obligatori pentru ca imi place...
astept in continuare pareri despre sunet...ce aplf si subwoofer ar fi indicat sa fie cat de cat claritate dar sa se si auda tare |
Spui ca ai schimbat recent placutele de frana, atat pe fata cat si pe spate. Bun, dar nu are nici o relevanta acest lucru daca nu ne spui la ce kilometraj a fost necesara operatia, si mai ales daca le-ai schimbat datorita uzurii celor din spate (pentru ca scartiau) sau datorita celor din fata (pentru ca ti s-a aprins senzorul din bord). Sau pur si simplu le-ai schimbat ca le-ai considerat prea tocite?
|
le-a schimbat fostul proprietar deci nu stiu la cati km le-a schimbat
|
care stiti cam cat ma costa sa ii pun folie pe luneta geamurile spate laterale si geamurile fata laterale....pe geamurile fata laterale(semi-fumuri)...un pret estimativ
|
Deci pentru luneta, geamuri usi spate (fara cele pe usile din fata): 4 mil (400 Ron) folii LLumar omologate. La un service am intrebat care face asa ceva.
|
zimi si mie unde este serviceul ala:D
|
Max Alarm Strada Imparatul Traian 74 (poti cauta pe harta Bucurestiului de pe net).
Tel: 0744267831 0720041120 Intri pe Strada Brancoveanu de la Oralul Copiilor si mergi pana la primul semafor, la care faci imediat dreapta, si ai si ajuns: se vede service-ul cu reclama Blaupunkt. |
mda e cam departe bucurestiu....eu sunt din cluj nu cred ca pot sa ajung:sad:
|
frumoasa masina ..si pana la urma care e pretul ?
|
masina nu mai e de vanzare de mult...m-am razgandit:D
|
Nu merita sa vinzi un Golf 4 (daca are cat de cat dotari) in ziua de azi, cand pretul la masini noi a scazut foarte mult (odata cu calitatea), pentru ca iei putin pe el si de banii obtinuti nu gasesti masina cu aceleasi calitati. Nu ai cu ce sa inlocuiesti un Golf 4 cu banii obtinuti pe el din vanzare, care sa iti ofere aceeasi multumire legata de fiabilitate si design.
Poate dupa 15 ani, dupa ce incepe sa il mai gaureasca rugina. |
am gandit eu at pe moment si vad ca nu prea bn oricum fara 7000 nu-l dadeam deoarece aveam nevoie de banii aceia...oricum sper akm sa vina permisu sapt viitoare si incep modificarile
astept de la voi cateva sfaturi cu ce ar trebui sa incep...chestii minore dar de bun gust:D |
firele nu sunt trase decat daca ai boxe pe spate puse deja. tu ai zis ca nu ai, deci nici fire ar trebui sa ai. dar se trag usor :D am tras eu si nu e chiar asa greu :D
cel mai mult imi place p mk4 culoarea asta, da cel mai bine. si eu tot mk4 vreau, dar ma mai gandesc. te gandesti sa modifici ceva la ea pe viitor? ps: s-o stapanesti sanatos si fara incidente :) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning