![]() |
JKV`ule ;) s-a rezolvat ..si vezi ca e la plural ;)
Psycho .. e vorba de CRY`u , NOS`u ... doar ... \"reactiona\" :P |
Re:
Intr-adevar,prima poza este a mea (nos-u)...dar nu este vorba de mine...a..Felicitari RIP-ule pt noul \"sufletel\"...ai grija de el..este destul de firav si daca nu il \"hranesti\" cu ce trebe'...se duce...\"BUN VENIT,DAHAULE....\"
|
84NOS
Stage 1 Age: 21 Zodiac: Joined: 04 Apr 2005 Posts: 12 Location: Bucuresti Usergroups: None Posted: Sun Oct 30, 2005 4:55 pm Post subject: Re: -------------------------------------------------------------------------------- Intr-adevar,prima poza este a mea (nos-u)...dar nu este vorba de mine...a..Felicitari RIP-ule pt noul \"sufletel\"...ai grija de el..este destul de firav si daca nu il \"hranesti\" cu ce trebe'...se duce...\"BUN VENIT,DAHAULE....\" _________________ merci la fel |
bine ai venit
|
acum am vazut restu de poze .. ok .. mea culpa :P ...
|
cred ca este derbedeul ala care da rotocoale cu masina aia scumpa... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :)))))))))))))
|
Re:
Quote:
bai .. da macar da rotocoalele alea misto ... :lol: :lol: auzi .. derbedeul =)) doamne doamne |
vorba asta cu,, derbedeu care da rotocoale ,cu masina aia scumpa ''este o vorba a unei babe care vedea un ursulet ca facea cerculete intr-o intersectie :lol: :lol: :lol: :lol:
|
pai si tu mai toba asa ai ajuns?
sa t uiti in gura unei babe??? hmm :P |
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning