![]() |
Re: SKN Power Upgrades - Dacia Logan
Mai deci...nici eu nu sunt fan SKN,dar nu e frumos sa te bagi asa in topicul omului. Unde vrei sa ajungi ? Ce faci tu, Alejandro, se cheama publicitate negativa. Cand o sa vrei sa iti pui soft de la ei,atunci o sa primesti,probabil,si fisa dyno. Acum,o vrei doar din curiozitate. Intra si tu pe topicuri pe care ai nevoie,si de unde vrei sa afli ceva anume,nu sa te afli in treaba.
|
nicidecum nu vreau sa fac reclama negativa, pur si simplu e prima oara cand aud de SKN si nu sunt genu de persoane care incearca sa denigreze pe altii; doresc sa vad o fisa dyno sa fac si eu anumite comparatii, cine stie poate in viitorul apropiat chiar o sa dau 400 euro pe un soft facut de SKN.
|
`SKN ` chiar fac softuri zic eu bune. si credetima ca nu o sa regretati dupa cateva mii de km parcursi(cunosc un logan care rupe norma la liniut care are soft skn) baieti chiar stiu ce fac
FELICITARI ANDTEI MASINA VTM A LUI DANIEL ONORIU ARE SOFT SKN SI LOGANELE DE PE PE PRIMELE LOCURI IN VTM |
si pana la urma la un 1.4 mpi cu o resoftare se poate face mai mult decat sa scap de lagg-ul din a doua??
|
lagg-ul din a doua ?
|
ce lag man? tu cred ca ai mari probleme cu motoru daca te plangi de lag intr-a doua; ori nu stii sa folosesti corect ansamblul motor+cutie. verifica-ti instalatia de alimentare poate ai impuritati.
|
Quote:
|
Daca faci chip tuning si motoru iti merge normal in parametrii de fabrica, o sa fii foarte multumit. recomand un chip tuning.
|
chiar o sa incerc pana la urma nu am nimic de pierdut oricum mare prostie am facut cu 1.4 asta da macar imi place cum se invarte:P:))
|
CT-05-UST cu chip tuning, n-o sa regreti, ideea e ca o sa iti placa cum o sa mearga dupa remapare; da-mi un pm si vb mai pe indelete; baga si un id de messenger
|
Quote:
Nu prea cred....... Bafta! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
o poza de la rasnov
|
o intrebare, sorry de offtopic, ce dimensiune au jantele de pe Logan?
|
15 inch
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:56. |
- Copyright 2026 4Tuning