![]() |
Re: VW Corrado x7
na lasa....si eu mam votat pe mine ..acu vreo 2 poll-uri.. se mai intampla...
dar nu a fost intentionat... |
naitzu...;)
un singur lucru as avea de comentat: am inteles ca vreti sa fie desenul mai frumos si adaugati peisaje...ok! totusi peisajele alea au rolul, intentionat sau ne, de a distrage atentia de la masina... pana la urma noi ce facem aici? tuning sau peisagistica? nu o luati ca pe o critica, ci ca un subiect de dezbatere ;) |
eu nu stiu cu cine sa votez.....ma voi gandi...
@blue-macca:i like it....dar linia aia albastra strica tot desenul...pe cuvant....in rest imi place tuningul....good luck! @driftdesign:frumos....te sfatuiesc sa treci si pe la tutoriale sa vezi si tehnici noi si mai progresezi....mult noroc;) @mba:super....m ai dai pe spate,insa culoarea nu i se potriveste....iar spatele la faruri ai gresit....oricum,felicitari si asteptam mai multe desene....mult succes;) @TAZZ:man,you are the best.....e bestiala masina.....foarte tare...mult noroc si bafta;) @pheerya;cool...se vede caa esti fan corrado si ca ai pus suflet....spor la treaba in continuare;) @RK:WOW....very awsome....i like it....for me,it s a facelift....but is very cool.............good luck ''Mr THE KING";) Felicitari tuturor pentru desene si ....sper sa mai avem asemenea challenge uri.....cu multe persoane....mult noroc la toti .... |
yeah...good point...da' ar fi mai bine sa nu ma bag ca inca nu-s chiar in domeniu :D
si ms darius....am incercat sa trec p-acolo de mai multe ori.....good luck in continuare.....si mi-a placut desenu tau...off...si ma oftic ca m-am votat pe mine din greseala :((:evil::cry: |
las ca vei progresa....asa am fost toti;)....good luck....am votat pentru rk...nu m am putut abtine sa nu l votez....imi place fffmult...
|
stiu...bestial....
|
blue_macca ..desi m'am luat eu cu dansul in furci..m'am convins de tractiunea RWD pe batrnul Corrado.. si al dracilor... ii sta bine rau cu nori de fum in spate..
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:24. |
- Copyright 2026 4Tuning